Емил Конрад разказва за страха, оценките, високите очаквания, фалша и редица други теми
Със своето революционно издание „Нещата, на които не ни учат в училище“ интернет сензацията с над 2 000 0000 гледания в TikTok Емил Конрад създаде литературен феномен за цяло поколение тийнейджъри.
10 години по-късно той се завръща с нова порция въпроси и отговори за нещата от живота и за трудностите, през които е преминал. Готови ли сте да научите кои са „Нещата, на които ВСЕ ОЩЕ не ни учат в училище“? Ще ви подскажем – „нещата, на които все още не ни учат в училище, са именно тези, на които винаги сами се научаваме.“
Специалното издание се появява в книжарниците на 24 февруари, а на 9 март малко след 12:00 ч. в „Theatro отсам канала“ (ул. „Върбица“ 12) ще отпразнуваме появата му с ЕМИЛ КОНРАД ЗА „НЕЩАТА, НА КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ НИ УЧАТ В УЧИЛИЩЕ“ LIVE. А в края на събитието почитателите на популярния създател на съдържание могат да получат своето копие от книгата с автограф и да зададат своите въпроси.
Входът е свободен, а своето място всеки може да запази ТУК.
Оценките, лъжите, високите очаквания, та дори и смъртта – в дванайсет нови забавни и истински истории Емил Конрад дава отговор без филтър на въпроси като:
- Защо таксиметровите шофьори във Варна са най-готините?
- Защо Емил Конрад обича сам да си усложнява живота?
- И от какво най-много го е страх?
- Защо винаги се състезаваме с другите?
- Дали понякога не трябва да сме „малко нереалистично настроени към себе си“?
- Лъжа ли е да си инфлуенсър?
Звездата разказва за хората, които е загубил, и за уроците, които е научил. За разочарованията, които е преживял, но и за опита, който е натрупал по пътя. И ни напомня, че по-важно е не да се съревноваваме с другите около нас, а да слушаме своя собствен глас.
Сред „Нещата, на които все още не ни учат в училище“ блестят и истините, които си струва редовно да си припомняме. Като това, че щастието обича тишината. Или че постоянното желание за валидация може да действа като наркотик. И че чувството за хумор и иронията винаги помагат, в каквато и каша да се забъркаме.