Харлем Госпъл Хор подлуди Пловдив

Специален гост на големия „Концерт на надеждата“ на Харлем Госпъл Хор в София на 12 ноември в зала 1 на НДК ще бъде Сюзън Сатън, заместник-посланик на САЩ в България. Тя ще открие събитието, след което ще отстъпи сцената за божествените изпълнения на  хористите от Ню Йорк.

Харлем Госпъл Хор оставиха без дъх публиката в Драматичен театър Пловдив на 9 ноември след  първия концерт от  голямото „Турне на надеждата“ в памет на Майкъл Джексън. Изпълнителите, с благословени от Бога  гласове оставиха пловдивчани буквално със сълзи на очи след уникалните си многогласни изпълнения на авторски песни, традиционни госпъл химни като „Oh Happy Day“ и разбира се обещаните парчета на Краля на Попа, сред които блестеше класиката Billy Jean.

По специална покана на усмихнатите хористи в края на концерта най-смелите сред зрителите се качиха на сцената и изпяха заедно с тях заключителните мелодии, предвидени за вечерта.

Каква ще е концертната програма на Харлем Госпъл Хор в София на 12 ноември, засега 12-те артисти ревниво пазят в тайна, но със сигурност ще има изненади специално за жителите на столицата, обещава основателят и продуцент на формацията Алън Бейли.

Харлем Госпъл Хор ще пристигнат от Бургас в София следобед на 12 ноември и веднага ще се отправят към зала 1 на НДК, за да започнат репетицията за дългоочаквания от столичани „Концерт на надеждата“.

Днес любимият госпъл хор на Обама, Елтън Джон и Майкъл Джексън е във Варна, а след участията си в Бургас на 11 ноември и в София на 12 ноември артистите ще закрият българското си турне на фаталния петък 13-ти отново в Пловдив.

Билети за концерта на Харлем Госпъл Хор на 12 ноември в зала 1 на НДК все още могат да бъдат намерени в Билетен център НДК, както и в мрежата на Eventim, в магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1.

Сподели в: