ФРЕНСКИ ШАМПИОН Е НОВОТО ИМЕ В ЛЕДЕНОТО ШОУ НА ИЛЛЯ АВЕРБУХ

Новото име в съзвездието от олимпийски, световни и европейски шампиони е Флоран Амодьо – шампион на Европа пред 2011 година, многократен шампион на Франция, както и многократен победител в Гран-при

Флоран Амодьо е роден в Бразилия. На кънки се качва на четри години и скоро е забелязан от известния Бернар Глессер, при който тренира  до 2009 година.

Когато е на 12 години поради заболяване му се налага да прекрати спортните си занимания за 18 месеца, но въпреки това през 2008 година става шампион при юношите, а при професионалистите е четвърти.

2010 -2011 са най-успешните години  за Амодьо когато печели европейска титла и няколко титли в други европейски и национални турнири.

Най-доброто от Флоран Амодьо ще видим на 12 март в леденото шоу на Илля Авербух „Шампионска гала”. Освен националните любимци Албена Денкова и Йордан  Йовчев, с неговата школа за млади таланти, в шоуто ще видим и Алексей Ягудин, Роман Костомаров, Татяна Тотмянина и Максим Маринин, Оксана Домнина – Максим Шабалин , Мария Петрова – Алексей Тихонов  и др.

Продължава да е актуална семейната промоция, в която се купуват само билетите за родителите, а децата ползват безплатни места в залата – 12 март, зала Арена Армеец!

Билети ще намерите тук.

Сподели в: