Участвай в циркова академия за малки и големи

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин“, който се състои от млади, интересни и много успешни артисти, организира Циркова Aкадемия

Първото й издание ще се провежда през февруари и март в София. В нея може да се включат малки и големи – от 7 до 50 г., начинаещи и напреднали.

Способностите, които всеки записал се в Академията ще придобие или надгради, са в областта на: дуетна акробатика и поддръжки; въздушна акробатика; жонглиране и контактно жонглиране; визуална манипулация; пой, стаф и огнени предмети; магия и история на магията; еквилибристика – стойка на ръце и др; танц – съвременен и класически; балет и гимнастика; стречинг, физическа подготовка, ритъм, история на цирка и промяната му през вековете, магия, изготвяне на хореография, креативност, импровизация и др.

По време на Цирковата академия ще бъде организирано събитие „Отворени врати“, където близки и приятели ще станат свидетели на процеса на работа.

За финал ще бъде сътворено собствено представление, в което всички ще покажат какво са научили през този период, и номерата, които са измислили и сглобили заедно.

Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти:

  • Андрей Михов – един от най-добрите съвременни магьосници на България;
  • Вероник Братанова – носителка на множество международни награди, професионален джаз и балет артист;
  • Диего Контрерас – професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа;
  • Елизабет Душкова – национален състезател по художествена гимнастика;
  • Луиза Контрерас – директор на компания за съвременно цирково изкуство „Цирк де ла Люлин“;
  • Филип Хараланов – международно признат артист в сферата на визуалната манипулация.

Запишете се за Цирковата Академия до 31 януари. Повече информация може да намерите тук или на 0878798613.

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин” организира циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита, курсове за деца, циркови работилници. Те имат богат опит от професионални изяви у нас и в повече от 11 държави. Оценката за техния професионализъм е участието им като полуфиналисти в петия юбилеен сезон на популярното телевизионно шоу „България търси талант“.

Други техни успехи са: участие във втория по големина карнавал в света – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови; организиране на няколко издания на фестивала за съвременен цирк Mini Art Fest; участие във фестивали като WebIT, Fun City (Варна), Беглика, Нощта в Пловдив, Wake Up, Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest по време на Карнавала в Габрово, театрален фестивал Пиеро и др.

Сподели в: