Украса за рожден ден: Няколко идеи за всяка възраст и вкус

Няма по-специален ден за всеки човек от денят, в който се е появил на бял свят. Всяка година почитаме подобаващо тази изключителна дата в личния си календар. Рождените дни са обичани от малки и големи. И независимо от навършените години, вълнението винаги е голямо. Очакваме с нетърпение партито да започне.

За специален повод украсата, разбира се, трябва да бъде и празнична. От малки цветни аранжировки до изящно подредени маси, умело подбраната украса за рожден ден ще внесе много настроение на празника.

Преди да изберете украса за рожден ден първо трябва да сте определили колко мащабно искате да празнувате. По-лесно е за родените през топлите месеци, защото е най-добре празникът да се проведе на открито. Но нека започнем подред.

Детският рожден ден почти никога не се празнува без балони или гирлянди. В допълнение към тях можете да заложите на цветя, шапки или забавни сервизи, които да разнообразят масата. Разбира се, няма ограничения за вашето въображение, когато става въпрос за дизайн. В някои случаи се залага на по-семпла украса за рожден ден, а в други дни тя може да е малко по-екстравагантна.

Има и рождени дни, които са специални като 18-ият рожден ден и юбилеите. Те със сигурност са акцент, който също изисква специална украса. Ще разгледаме няколко идеи за украса, които със сигурност ще зарадват вашите гости:

Украса за 18-ти рожден ден

18-тия рожден ден трябва да се отпразнува подобаващо, все пак той бележи края на детството и началото на зрелостта. Едва ли има по-добър повод да организирате голямо парти и да му осигурите мото за рождения ден! Има много интересни идеи за успешни тематични партита, както и украса за тях, която можете да закупите готова.

Украса за 30-ти рожден ден

Украсата може да бъде изцяло според вашите лични желания. Обичате ли класическото докосване? Тогава можем да препоръчаме украса с цветове черно, бяло и сребристо. Жълтото или розовото злато също биха били страхотен акцент и могат да осигурят страхотна атмосфера. Ако желаете, можете да използвате готов комплект за украса за рожден ден за декорация на масата и просто да добавите към него свежи цветя. Основното е да имате достатъчно чаши за шампанско и добре зареден хладилник за напитки, за да може рожденият ден да бъде честван подобаващо!

Украса за 50-ия рожден ден

„Златните 50“! Винаги, когато започнем ново десетилетие, партита трябва да още по-бляскаво! А за това допринася, естествено, украсата. Заложете на злато и потопете вашето парти място в очарованието на една отминала епоха. Идеите за украса за рождения ден могат да бъдат реализирани не само в интериора – може да обявите и дрескод със специални костюми!

Идеите тук са толкова много, колкото въображението ви позволява.

Герои от детството

Може да празнувате с костюми, които изобразяват герои от детството ви. Украсата за рожден ден в духа на Пипи Дългото Чорапче, Супермен или Бенджамин Блюмхен ще зареди всички с много настроение.

А добрата атмосфера е основното изискване за всяко успешно парти!

Или пък може да заложите на неоново парти. С това мото украсата за рожден ден веднага излиза на преден план. Що се отнася до парти аксесоарите, не забравяйте да използвате ярки цветове и не се срамувайте да изглеждате нелепо. Целта е да се забавлявате! И колкото по-необичайно, толкова по-добре! На неоново парти фокусът, разбира се, е предимно върху успешното осветление.

Ако по някаква причина ви липсва достатъчно вдъхновение и каквото и да измислите, все не ви се струва достатъчно, тогава може да закупите готова украса за рожден ден. Дизайнерите със сигурност има с какво да ви зарадват и да ви накарат да се забавлявате както никога досега!

Сподели в: