ТРИ ДНИ СЪС ЗВЕЗДИТЕ НА ТЕАТЪРА НА РАДИО ПАРК ФЕСТ В ЮЖНИЯ ПАРК

Деян Донков, Георги Мамалев, Васил Драганов, Радина Кърджилова, Лилия Маравиля и други любими актьори ще са гости в шатрата на Народния театър, ще има и театрално фотостудио

Три вълнуващи дни очакват приятелите на театъра в шатрата на Народния театър „Иван Вазов” на Радио парк фест. Фестивалът на открито, организиран от БНР, кани всички в петък, събота и неделя на Голямата поляна в Южния парк на празник.

Броени дни преди началото на най-голямото събитие на театралния сезон – „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”, Народният театър е подготвил няколко изненади за тези, които планират да си подарят незабравими летни вечери под открито небе с най-хитовите спектакли, със специална промоция на билетите.

Само в трите дни на феста на открито, билетите за най-добрите места на всички спектакли от програмата на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА” /30 юни – 8 юли/, ще са намалени с по 5 лева и ще бъдат с подарък тениска. Те ще могат да се купят веднага в шатрата в Южния парк от специалната мобилна каса на EasyPay.

От Театър София, които гостуват на „Театър пред театъра” на 3 юли с „Госпожа Министершата” от Бранислав Нушич, имат още едно вълнуващо предложение – всеки, който закупи билет от ценовия сектор 25 или 30 лв. за този спектакъл, освен отстъпката от 5 лв., ще получи и ваучер, даващ право за купуване на билет на половин цена за премиерния спектакъл, с който Театър „София“ ще започне следващия сезон – „Мистър Долар“, отново от Нушич. Ваучерът ще важи при покупка на билети от касите на Театър „София“ до 30 юни 2019 г.

Едни от най-обичаните звезди на театъра ще бъдат специални гости в събота и неделя в шатрата на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”, за да раздадат автографи, да се снимат, да се забавляват и да общуват на живо със своите фенове – Деян Донков, Радина Кърджилова, Георги Мамалев, Параскева Джукелова, Гергана Змийчарова, Цвети Даскалова, Ева Данаилова, Владислава Николова, Васил Драганов, Христо Чешмеджиев, Стелиан Радев, Джулия Бочева, Вяра Табакова, Павел Иванов, Лилия Маравиля, Симона Халачева, Юлиян Рачков, Румен Троев, Николай Върбанов.

Още една специална изненада ще има в шатрата на Народния театър – огромно фото пано, на което всички ще могат да се снимат на фона на барокова картина. Тя всъщност рекламира премиерния спектакъл, с който Народният театър ще открие сезона през септември – „Един безумен ден” на режисьора Михаил Петров, по пиесата на Бомарше.

Какво още ви очаква на шатрата на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”? Елате и вижте сами – петък, събота и неделя, шатра 11, Голямата поляна в Южния парк.

Сподели в: