Студентски празник с DJ Pippi

На 8-ми декември студентите, актуални или за тези, които винаги ще се чувстват такива, пристига dj PIPPI! Първият диджей суперзвезда на остров Ибиса – резидент на култовия клуб “Паша” от 1984 година и автор на най-успешната серия миксирани дискове, оттам – “DJ Pippi presents Undiscovered Ibiza”.
Работил е освен с имена на световната хаус сцена, като Франки Нъкълс, Дани Рамплинг, Ерик Морилио и Дейвид Моралес и с такива като Глория Естефан, Джем-Енд-Спуун и Енрике Иглесиас като ремиксатор на техни хитове. Разписал се е в компилациата на “Кафе Дел Мар” и може би това е една от причините на профила му в myspace до стиловете electronica и house да се нарежда и lounge. Продуцентските му умения му помагат да застане рамо до рамо с Хосе Падила и Майк Олдфийлд, с когото съвместно продуцира класиката “The Millenium Bell”. В историята той остава като един от първите ди джеи, комбиниращи класиката на Себастиан Бах и Волфганг Амадеус Моцарт с хаус бийтове и преходи.

Един от най-търсените ди джеи, гладиатори на нашето време, ще „разтърси” клуб Chervilo в нощта на 8-ми декември, поздравявайки всички, които празнуват!

Сподели в: