Рашко Младенов представя първата си книга „До последен дух“

Книгата ще бъде представена на 20 ноември 2018 от 19:00 в клуб Петното на Роршах (Пловдив, ул. „Йоаким Груев“ 36)

Рашко Младенов ще гостува за разговар с младежи във Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“ – Пловдив, а темата е „За ролите и случките и как историите се събират в книга“.

За книгата

За приятелите си известен като Рашко, за неприятелите си – не знам и не ме интересува как е известен. С „До последен дух“ той ще ви поведе на едно необикновено пътешествие, сравнимо и с „1001 нощ“, и с най-разюзданите фантазии на Жул Верн. С важното уточнение, че за разлика от изброените класики, неговото пътешествие наистина се е състояло. И няма никакви изгледи скоро да приключи. В това житейскопътешествие
нашият смел Немо – или Маруф, ако предпочитате – ще ви заведе в най-необичайните кътчета на планетата (от Коньовица та чак до устието на река Нигер); ще се сражава с вас и заради вас с чудовища, по-страшни и от морските, защото няма по-страшни чудовища от хората; ще ви покани на футболен мач в джунглата и на презокеанско приключение; ще ви научи дори как да ходите в тоалетната с арфа.

Някои от тези истории знам още от дете, други научих в по-ново време, а днес мога само да завиждам на онези, които ще ги прочетат за пръв път.

Добре дошли в света на музиканта, актьора, шофьора на такси, учителя, продавача на цигари, директора и министъра Рашко Младенов.

Вход свободен

Присъединете се към Фейсбук събитието тук.

Сподели в: