Разширение за браузър показва кои книги от Amazon са достъпни безплатно в местната библиотека

Появи се ново разширение за браузър, което помага на любителите на книгите да спестят няколко долара, докато покровителстват местната си библиотека.

Library Extension ще се свърже с потребителите, които посещават основни уебсайтове за книги – Amazon, Goodreads, Barnes & Noble и Audible – като незабавно им каже коя близка библиотека има в колекцията си точната книга, която потребителят гледа.

За да стартирате, ще трябва да инсталирате разширението, да изберете вашата държава и след това да изберете всички библиотеки или библиотечни системи, от които можете да вземате книги. Поддържат се и платформи за стрийминг на медийни носители на трети страни като Hoopla.

В началото разширението поддържа над 4000 библиотеки по целия свят и потребителите могат да търсят собствените си любими местоположения в онлайн база данни на търговските обекти, поддържани от библиотечното разширение. Ако не е там, разширението дори включва страница за обратна връзка, чрез която потребителите могат да препоръчат нови библиотеки.

Сподели в: