Първи Годишни награди за фризьорство

На 17.03 в зала София на Кемпински Хотел Зографски се проведоха Първите Годишни награди за фризьорство Coiffure Beauty.

Състезанието бе организирано от списание Coiffure Beauty, салон за красота МАГАМА и салони Арлет. В състезателния ден се включиха фризьори от цялата страна и показаха на публиката и на уважаемото жури своите умения и идеи в общо седемте категории на състезателната част: Булчинска прическа, Вечерна прическа, Дневна прическа, Дамска салонна прическа, Мъжка салонна прическа, Изработка на кок и Състезание за грим.

В журито за категориите – фризьорство се включиха: Председател г-н Марко Качотто директор на Авидастайл и г-н Андреа Леоне изпълнителен директор и членове г-н Ивайло Душкин (салони Душкини), г-н Васил Михаилов (салон MG) и г-н Калин Куцинов (салони Кало), които са представители на Националната Организация на Фризьорите, а в категорията – грим Председател на журито г-н Кирил Чалъков, Андреа Леоне и Оксана Николова.

В програмата на състезателния ден зрителите видяха шоу програми на специалните ни гости от Италия директорът на Авидастайл и Председател на журито- г-н Марко Качотто, Андреа Леоне – изпълнителният директор на Авидастайл (член на журито) и техният екип от стилисти Натали Дидиер, Даниеле Делакорте, Паола Замбело, Стефано Булгада, Стефано Романо и Фабио Балан.

На сцената посетителите имаха възможност да видят и мейкинга на следващата корица на списание Coiffure Beauty направена от г-жа Вили Боршукова. Красивият модел от агенция БГ Моделс, Ава, облечена в оригиналната рокля на модна къща “Рошавата Гарга”, позира пред обективите на фотографите, а след това направи и фотосесия за корицата на списанието.

В официалната част на събитието бяха представени няколко шоупрограми – на салон МАГАМА, която наподобяваше театрален спектакъл, а зрителите истински се забавляваха и шоуто на Арлет.

Програмата на деня завърши с връчването на призовете в 7-те състезателни категории и обявяването на победителите в номинациите :
Дизайн на фризьорски салон, Артистичен тим и Коафьор на годината.

Победители в категория Булчинска прическа
I-во място Вяра петрова
II- ро място Венета Нинова
III-то място Иванка Динева Иванова
Победители в категория Вечерна прическа
I-во място Никола Филаретов
II- ро място Татяна Радева
III-то място Донка Донкова
Победители в категория Ежедневна прическа
I-во място Станислава Славова
II- ро място Райна Арнаудова
III-то място Десислава Георгиева
Победители в категория Дамска салонна прическа
I-во място Теодора Илиева
II- ро място Лазарина Ценкова
III-то място Калин Биволарски
Победители в категория Мъжка салонна прическа
I-во място Красимир Минчев
II- ро място Станислава Славова
III-то място Чавдар Чернев
Победители в категория Изработка на кок
I-во място Силвия Младенова
II- ро място Поля Данаилова
III-то място Иванка Динева
Победители в категория Грим
I-во място Слави Стоянов
II- ро място Ваня Димитрова
III-то място Деница Цонева

Приза за дизайн на фризьорски салон спечели Бар за красота NailBar – София, собственост на Деси Зидарова, а бронзовата статуетка връчи Даниела Младенова, представител на фирма Би. Ем. Пи вносител на фризьорско оборудване.

За Арт Тим на годината беше избран екипът на салони Вени стил. На сцената се появиха три прекрасни дами г-жа Вили Боршукова, г-жа Елена Янкова (които връчиха наградата) и победителката г-жа Вени Игнатова, собственичка на салони Вени стил.

За да обяви най-престижната награда Коафьор на годината, дойде специално поканената Радост от предаването Огледала. Към нея се присъедини и топ модела на България Цеци Красимирова, която връчи статуетката на победителката Милена Найденова.

Не можем да не отбележим присъствието в залата на Вип гостите, поканени на събитието – г-жа Джулия Бул, Петя Буюклиева, Галя от балет “Сатен”, Наско, Таня, Иван, Андрей, Семра от първия български Сървайвър и много други.

Купонът продължи в столичния клуб Ялта, където организатори, гости и победители се забавляваха до ранни зори.


Сподели в: