Пуснаха нова песен на Майкъл Джексън

Истерията около смъртта на Краля на попа продължава, след като в интернет сайта TMZ.com се появи нова песен на Джако. Песента е със заглавие "A Place with No Name" и се появи в мрежата 3 седмици след смъртта на звездата.

Уебсайтът, първата медия, която съобщи за смъртта на Джексън на 25 юни, има част от песента, като уточнява, че е неясно кога е била записана тя. Текстът и мелодията са подобни на хитовата балада от 1971 г. "A Horse with No Name" от групата "Америка", пише БГНЕС.

"Групата беше поласкана, че Майкъл е избрал да направи римейк на тяхна песен и се надяват, че тя ще бъде достъпна за всички фенове на Джако", заяви Джим Мъри, сегашният мениджър на групата. Мъри е бил мениджър и на Джексън през 80-те години на миналия век и ранните 90-те.

Смъртта на Майкъл Джексън увеличи продажбите на музиката му по цял свят. В социалните мрежи бяха създадени стотици теми и дискусии, посветени на звездата. Поклонението пред Джако, което се извърши миналата седмица в Лос Анджелис бе гледано от над 31 милиона души само в САЩ. На церемонията присъстваха цялото семейство на Майкъл Джексън, Марая Кери, Ъшър, Коби Брайънт, Лайънъл Ричи, Стиви Уондър и много популярни лица от шоубизнеса.

Сподели в: