Пускат допълнителни билети за концерта на „Фондацията“ във Варна тази вечер

Билетите за концерта на супергрупата ,,Фондацията“ днес, 8 юни, във Варна, са почти напълно изчерпани, а поради големия интерес организаторите пускат в продажба ограничено количество ВИП билети – в оркестрината на “Летен театър” Варна. Те могат да се закупят от касата на театъра и касата на ДКС на цена 40 лв.

Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път днес, пред варненска публика, новия си проект ,,Фондацията представя “Големите БГ рок гласове“”. Специални гости в него ще са вокалистите на “Ахат” – Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и ваненецът – Славин Славчев.

Емблематични и любими на поколения българи рок парчета, като: „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и други, ще прозвучат днес от 20:00 часа на живо в Летния театър във Варна. На 13 юли, проектът “Големите БГ рок гласове” ще зарадва и софийската публика – в парка на “Военна академия”.

Билетите за концерта на “Фондацията” на 8 юни във Варна и на 13 юли в София се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а допълнителните билети за Варна днес – можете да закупите от касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

 

Сподели в: