Последно представление на „Бившата жена на моя живот“ за сезона

Има ли бивши в любовта, според постановката на Viva Arte Theatre, „Бившата жена на моя живот“

Какво идва след края на … любовта? Има ли такъв, как мислите?

Ето, например, Франки (героинята на Невена Бозукова) в постановката „Бившата жена на моя живот“ е бременна, но бащата не е наличен, а главата ѝ е пълна с опасения и съмнение относно любовта…

Изоставена и самотна, Франки търси помощ на единственото място, което (дори и подсъзнателно!) намира за сигурно – при бившия си съпруг Том (виждаме Асен Блатечки) – писател с нарастваща популярност.

В кашата от комични събития в постановката се забъркват и Орели (в ролята Милена Маркова) и Жан-Франсоа (играе Стефан Иванов).

Една бременност, който заплита безброй събития, които водят само до едно – любов, любов, любов.

“Бившата жена на моя живот” е последният режисьорски проект на Велко Кънев и е изигран повече от 180 пъти на всички големи сцени в страната – с неповторим успех.

Последно за театралния сезон, „Бившата жена на моя живот“ ще се играе на открита сцена „Сълза и смях“ на 18.06.2018г., понеделник, а повече информация има във Facebook събитието.

Viva Arte Theatre e частна театрална къща, която вече 10 години създава незабравими представления в екип с затвърдени професионалисти и едни от най-популярните актьори в България. Всичко за Viva Arte може да откриете тук.

Сподели в: