Последната песен на Майкъл Джексън е в интернет

Последната песен, по която е работил Джако – This is it е вече в интернет, като е достъпна за абсолютно всеки потребител. Песента може да се чуе на официалния сайт на звездата. Беквокалите в This Is It изпълняват братята на Джако, не е ясно обаче дали записите са направени преди или след трагичния 25 юни, когато Кралят почина. Също така загадка остава с кого Майкъл Джексън е работил по песента. Световните медии обаче припомнят, че за последно кралят на попа е работил с артисти като Akon и will.i.am.

This Is It вече се върти и в радиоефира. Името е заимствано от серията концерти, които трябваше да се състоят на лондонската O2 Arena през юли. От 28 октомври феновете могат да имат песента като част от едноименния албум, който съдържа два диска. Първият ще включва най-големите хитове, а във втория диск ще чуем неиздавани версии на най-обичаните хитове на Майкъл Джексън.

Документалният филм "Michael Jackson: This is it", с включено това музикално парче, тръгва по екраните в САЩ на 28 октомври. Руските почитатели на покойната поп звезда ще се запознаят с филма ден по-късно. Това е ретроспективен филм за кариерата на Джако, с фрагменти от негови интервюта, спомени на близки, приятели и колеги. Сюжетната линия се изгражда върху многочасовите видеозаписи на репетициите, на работни и задкулисни мигове по време на подготовката за несъстоялата се серия от концерти в Лондон.

Сподели в: