Подарък за Свети Валентин на мъж – на какво да обърнем внимание при избора

подарък за свети валентин на мъж

Подаръците за рожден ден за мъже често са предизвикателство. Нека видим какво ще ви помогне да изберете подарък за вашия партньор, баща или най-добър приятел.

Търсите подаръци, които наистина ще се харесат? На първо място помислете какъв тип мъж е получателят: ценителят се радва на ексклузивно уиски или бира, този, който майстори постоянно нещо – на необичайни кутии с инструменти или персонализирани комплекти ножове, а за „детето в мъжа“ забавните джаджи са идеалният избор. По принцип важи за всички, без значение какъв тип е – всеки мъж се радва на неща, с които наистина може да направи нещо.

Идеи за подаръци, които мъжете очакват с нетърпение за Свети Валентин

Подарете му нещо, което е направено специално за него. Необичайни идеи са например дрехи с бродирано име – неговото, на идола му, на домашния му любимец… По този начин ежедневните неща се превръщат в нещо специално.

Много мъже харесват ексклузивни видове бира и уиски, джаджи с инструменти, красиви чаши и други неща от този род – всяко едно от тези неща може да се нарече идеален подарък за Свети Валентин на мъж.

Помислете си добре и не забравяйте, че споделените преживявания са най-ценните подаръци. Какво ще кажете за кошница за пикник, включваща ваучер за съвместно пътуване?

Още идеи за подарък за мъж, които ще бъдат добре приети

подарък за свети валентин на мъж

Подарък за единствения мъж в живота ви

Подарете нещо романтично. Какво по-хубаво от едно обяснение в любов към него? Особено, ако е гравирано върху ценно е бижу.

Подарете нещо вълнуващо Подаръците за вашия мъж също така могат да бъдат еротични. Чифт плюшени белезници или други джаджи могат подправят и деня ви, и нощта ви.

Подарете забавни подаръци. Не всички джаджи, които можете да подарите, са наистина полезни. Някои са просто смешни и именно това ги прави страхотни подаръци.

Подарък за мъж – лични вещи

Сега има голям избор от персонализирани продукти, така че няма да ви бъде трудно за изберете подарък за Свети Валентин на мъж.

Обичате ли да задавате тона, когато става въпрос за развлекателни дейности? Предпочитате ли суши пред пица вечер и ако той изчезне на футболния стадион цял ден през уикенда, това би ли ви смутило? На празника неговите желания могат да излязат преден план. Пригответе му ден според вкуса му. Той иска да отиде на стадиона? Придружете го. И му подарете подходящия шал.

Правила и забрани – пазете се от тези капани за подаръци

Избягвайте подаръци за мъж, които имат за цел да „образоват“. Мислите ли, че вашият любим се храни твърде нездравословно? Наръчник за хранене или веганска готварска книга няма да променят много – но като подарък за Свети Валентин на мъж определено ще бъдат неуместни. Между другото, същото важи и за фитнес приборите – за тези, които не обичат да спортуват.

Стойте далеч от подаръци, които всъщност са за вас, а не за него. Билети за театър може да бъде чудесна идея за подарък, но само ако вашият мъж наистина обича да ходи на театър.

Индивидуални идеи

Без вратовръзки, чорапи или афтършейв: мъжете също не обичат баналности и се радват повече на оригинални и индивидуални подаръци. Много лични и готини идеи са например компилация от любимите му песни, бутилка любимо уиски или фен артикули за неговия футболен отбор. Ако рожденикът е ваш партньор, просто му подарете малко страхотно време прекарано заедно. Може да идете на кратка почивка заедно можете да оставите ежедневието зад гърба си, наслаждавайки се на компанията си.

Ако търсите оригинален подарък, винаги ще го откриете. Но имайте предвид неговата индивидуалност. Това, което ще бъде страхотен избор за един, може да е разочарование за друг. Ето защо казваме, че подаръците трябва преди всичко да се избират със сърцето. Точно то ще ви подскаже най-правилното решение. Така че, вслушайте се в интуицията си!

Сподели в: