Оценка на букмейкъра Ефбет: Още ли са тук най-добрите коефициенти

С развитието на конкуренцията в бетинг сектора ще открием, че логичното се случи – различните брандове започнаха  да се надпреварват за първото място. Точно по тази причина се фокусираме върху предоставената оценка на букмейкъра Ефбет и експертите ще ни подскажат дали и до каква степен този оператор все още може да се смята за един от лидерите в тази индустрия.

Нека обърнем внимание на спортното представяне на този бранд и какво точно предлага в момента. Преди да обърнем внимание на коефициентите, нека побързаме да напомним, че самите коефициенти никога не са основният фактор. Да, със сигурност ще откриете, че има брандове, които могат да дават по-висок коефициент с един пункт, но генерално ще открием, че коефициентите между различните бетинг компании не са чак толкова гигантски, впрочем често се доближават близко едни до други. Да, възможно е да откриете, че за дадена среща да има минимално увеличение, но това е само върхът на айсберга, когато избирате един бранд.

Трябва да разберем, че значението им е малко по-особено. На първо място ще открием, че букмейкърите дават висок коефициент на отбора, който има по-малък шанс да спечели, докато силните отбори дежурно остават с по-нисък коефициент. Освен това ще открием, че това е оператор, който има много опит в спортните прогнози и може да предостави необходимите фактори, за да се намира все още на първо място сред аудиторията.

Ще открием, че като един от основните спонсори на родния футбол, тук имаме по-специално отношение и логично, по-добри ставки за тази секция. Получаваме възможност да гледаме пряко предаване за спорт и често на база активност се предоставят различни промоции и бонуси, позволяващи игра със средства, предоставени от самия бранд.

Все пак трябва да напомним, че всеки един бонус не е дарение и има условия за разиграване, преди да бъде изтеглен. Наличието на такива възможности носи позитиви и плюсове сред лоялните потребители. Операторът дори предлага игра в социалните мрежи, представяйки три срещи и позволявайки спортна прогноза под формата на коментар. Идеята е, че тук се играе за награда при успех, която може да бъде предоставена от партньорите на компанията или от самата компания.

Очевидно е, че конкуренцията променя значително присъствието на различните оператори, но точно това винаги ще бъде позитив за потребителите, които винаги се опитват да открият най-добрите предложения. Изборът е позитив, а и така ще открием, че дори и на този етап да не виждаме сериозен блясък, няма как да не очакваме подобряване и на стандартните условия.

Опитът в тази индустрия е ключов и след като говорим за един от най-старите оператори в страната, то със сигурност ще видим експанзия в близкото бъдеще. Предложения и оферти не липсват на този етап, но конкуренцията ще наложи промени, които винаги ще се ориентират именно към клиентите.

Нека не забравяме, че тук винаги ще се говори за отговорна игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Това е важно напомняне за всеки нов клиент или за всеки, който си мисли, че спортните прогнози или казино игрите могат да помогнат за бързото му забогатяване. Обещаваме, че това няма да се случи, но финансовите щети ще са налични. Брандът не дава гаранция, а само шанс за печалба, като всеки един клиент носи сериозна отговорност за своите действия. Играйте отговорно и с мярка.

Сподели в: