Нов български сайт свързва създателите на съдържание

 

В 21 век създаването на съдържание е по-лесно от всякога. През последните години наблюдаваме появата на все повече канали за споделяне, така че потребителите имат огромен избор от платформи, които съвпадат с техните нужди и интереси.

Един от най-популярните уебсайтове за споделяне на съдържание е Онли фенс, който е добре познат както сред мъжете, така и сред жените.

Какво е Онли фенс?

По-популярна като OnlyFans, това е абонаментна услуга за интернет съдържание, чиято централа се намира в Лондон. Чрез нея създателите на съдържание могат да печелят пари от потребители, които се абонират за техния продукт.

Всичко това позволява на създателите на съдържание да получават финансиране директно от своите фенове на месечна база или пък еднократно. Уебсайтът има 2 милиона автори и 130 милиона потребители.

Българската версия

Добрата новина за любителите на платформата у нас е, че тя вече има и българска версия. Важно е да се уточни обаче, че Onlyfans Bulgaria не е компания на Onlyfans и не е свързана с този уебсайт по никакъв начин.

Единствената идея на екипа, който стои зад тази платформа, е да намери още един начин, по който да свързва създателите на съдържание с интернет потребителите. Това е изключително полезно, тъй като помага на обикновени хора да създадат лесно своя фен база, чрез която да трупат както популярност, така и пари.

Творците днес лесно могат да бъдат намерени в интернет и, съответно, още по-осезаемо биха могли да бъдат стимулирани за създаването на нови и нови продукти. Това подпомага бизнеса в мрежата и го изстрелва до нови и неподозирани нива.

Днес вече почти всеки вид забавление се намира в интернет, така че няма причина нито създателите на съдържание, нито потребителите да се лишават от това. А с услуги като https://www.onlyfans-bulgaria.com/ правят любимите ни снимки и видеа достъпни само на един клик разстояние.

Кой потребител не би искал това?

Ако смятате, че имате творчески заложби и че бихте могли да създавате качествено съдържание, което да се харесва на потребителите в страната, то значи вече можете да го правите без каквито и да било проблеми. А фактът, че всичко това би се случвало на родна почва, улеснява контакта с феновете и създава и у двете страни чувство за още по-голяма удовлетвореност.

Всичко това показва и че онлайн пазарът в България тепърва ще се развива и ще предлага на хората в интернет много повече, отколкото те биха могли да очакват в миналото. Нямаме търпение да видим какво още предстои!

 

Сподели в: