Нова година, ново аз

Онлайн търговията идва на помощ за изпълнение на обещанията ни за 2022 г.

Нов навик се създава за 21 дни, според писателя Робин Шарма, водещ експерт и съветник в областта на мотивацията, лидерството и развитието на личността. Не звучи дълго, нали? Първите дни винаги са предизвикателство, но в края на трите седмици, започваме да бъдем толкова ефективни и да вършим нещата с лекота, като това ни доставя и удоволствие.

Ето защо този януари eMAG отправя своето предизвикателство #21дниЗаПоДоброАз. Идеята му е в началото на новата година да си поставим лични цели, които скоро да се превърнат в полезни и приятни навици и част от ежедневието ни. Независимо дали става дума за повече движение и спорт, за ново хоби, за качествено време със семейството или за откриване на нови места, от платформата за електронна търговия можем да си осигурим всичко нужно, за да направим истинска промяна тази година.

Повечето от участниците, приели предизвикателството, споделят, че искат да започнат да тренират, да правят повече крачки, да тръгнат на фитнес – като цяло да се движат повече и да поддържат добра форма. Ето няколко продукта, с които може да се постави основата за реализирането на тези новогодишни обещания, и в момента са с атрактивни оферти в eMAG като част от тяхната кампания „Нова година, ново аз”:

Йога тухла от органични материали Spelky Ganesha – изработена от 75% специална пяна EVA и 25% от естествени суровини като ориз и бамбукови черупки, тя е страхотен аксесоар за йога практика.

Най-често се използва като опорна повърхност за ръцете или като начин за издигане на гърба или задните части. Йога тухлите да постигнете по-трудните позиции и да разнообразите тренировката си.

Лежанка за коремни преси и упражнения Kondition HEB-8700 – лесен и удобен за използване у дома уред, който може да бъде позициониран както хоризонтално, така и вертикално за различен тип упражнения, укрепващи мускулите на гърба, корема и краката.

Висококачествената подплата осигурява приятна и удобна тренировка, има приставка за удължаване на краката, а и позволява сгъване, когато не се употребява.

Гирите също са страхотен помощник, който ефикасно ще разнообрази всяка тренировка и са подходящи за голям спектър от укрепващи упражнения, както и за стречинг, загряване или аеробика.

Предлагат се в различни цветове и тежест, като специалното им покритие помага да прилягат отлично с ергономичен захват и да не се хлъзгат. Лесни за почистване и не заемащи място, те са отличен избор както за начинаещи, така и за напреднали.

Ако сте почитатели на зимните спортове, eMAG ви очакват и много предложения за ъпгрейдване на екипировката или за цялостно екипиране, за да опитате тепърва това удоволствие – ските и сноубордът са не само страхотно раздвижване, но и ни отвеждат в красивите зимни планини за невероятни изживявания.

Разбира се, никога не е рано да започнем да мечтаем и за топлото време, като в кампанията има оферти за падъл бордове, надуваеми каяци и къмпинг, с които ще сте готови за летните си приключения.

Това са само няколко от продуктите, с които да започнем пътешествието към новото си аз, което спортува редовно и се грижи за отличната си форма. Пазаруването от eMAG идва и с добре познатите предимства като бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра.

Сподели в: