Музикалният театър открива Ноемврийските музикални дни в Перник

С концерта на Националния музикален театър „Музикална феерия” на 7 ноември се откриват Ноемврийските музикални дни в Перник. Звездите на театъра представят утре, четвъртък, от 18 часа в Двореца на културата в Перник една феерия от любими оперетни заглавия, хитове от мюзикъли и популярни мелодии от цял свят. Спектакълът е посветен на 60-тия юбилей на главния диригент и художествен ръководител на Музикалния театър Юли Дамянов.

Концертът представя най-доброто от произведенията на Калман, Лехар, Щраус, Джери Бок, Луис Мариано, Микис Теодоракис и други.

В „Музикална феерия” участват водещите солисти на театъра: Марияна Арсенова, Еделина Кънева, Олга Михайлова, Катерина Тупарова, Зорница Дамянова, Христо Сарафов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и други. Режисьор е Александър Мутафчийски.

Солистите – заедно с хора, балета и оркестъра – ще ви оставят без дъх от това незабравимо музикално преживяване в ритъма на виенския валс, унгарския чардаш, руския казачок, испанското фламенко и гръцкото сиртаки.

Сподели в: