Мини Арт Фест 7 – включете се в програмата до 17 март

Мини Арт Фест 7 ще се проведе от 16 до 26 юни 2017 г. в София.

Организаторите канят всеки да се включи в програмата – ако търсите място да покажете и споделите вашите идеи за изкуството, дизайна и съвременния градски начин на живот, разкажете за тях като попълните раздела “open call” на сайта на фестивала до 17 март 2017.

Мини Арт Фест е фестивал за цирково изкуство и мултижанрова платформа за съвременни изкуства и дизайн. Тази година фокусът е върху социални проекти, рециклиране и алтернативен спорт, като унисайкъл, слаклайн и паркур.

МАФ е градски фестивал, чиято философия е да превръща обикновените места и ситуации в необикновени. Фестивалът се провежда всяка година като показва и представя международни циркови артисти, обръща внимание на гранични форми в изкуството, дава пространство за дебюти и представяне на добри проекти, както и за споделяне на съвременни практики, свързани с живота в града.

През 2017 г. фестивалът ще се проведе от 16 до 26 юни 2017 открита сцена на булевард "Витоша", Фабрика 126 и ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс в НДК.

Поканата е отворена за театрални и кино режисьори, художници, илюстратори, аниматори, музиканти и изпълнители, дизайнери, танцьори и други артисти. Всички те могат да изпращат своите предложения електронно на сайта на фестивала до 17 март 2017г. Те ще бъдат селектирани от екипа на фестивала: Гео Калев, Луиза Душкова, Галина Риом-Ройбек, Алин и Стефан Плачкови.

Мини Арт Фест връчва наградата "Златна мравка" за циркови артисти и проекти, която е създадена по дизайн на Чудомир Драгнев (Looneytools).

Проектът е подкрепен от Столична програма „Култура”.

Сподели в: