Мария Илиева и Кийт Томпсън – No1 в Австралия

След като завладя класациите в българския радиоефир, свежото лятно звучене на парчето на Мария Илиева и Кийт Томпсън – Truly, явно се е харесало и в страната, където Дядо Коледа пристига по бански. ZFM  – денс радио станция No1 в Сидни, Австралия, класира сингъла на първо място в престижния си международен чарт.

Музиката на Truly е дело на самия Кийт, който впечатлен от таланта на Мария, решава да напише песен специално за тях двамата. За първи път сингълът е записан през 2008г. в оригиналния си акустичен вариант, аранжиран от Георги Янев.

Песента се радва на изключителен интерес от страна на много чуждестранни диджеи, сред които са и лидерите на лондонската клубна сцена Bass Monkeys. Техният летен диско-хаус микс е и най-популярния й до момента вариант, както и този, който Мария Илиева и Кийт Томпсън избират за видео сингъл.

Песента е част от предстоящия албум на Мария Илиева, в който тя е заложила на акустичен соул и вокален хаус и който несъмнено отново ще бъде истинско удоволствие за ценителите на стойностната и завладяваща музика.
Кийт Томпсън е американски DJ, започнал кариерата си още през 80-те, но отдавна надхвърлил границите на строго клубната аудитория. Съвместното му му парче с David Vendetta “Break 4 love” се нарежда в Top 10 в класацията на Billboаrd за електронна музика и един от най-успешните клубни хитове за последните години, не само в Америка, но и по света.

Сподели в: