Как да изберете бельо според фигурата си?

Бельо? Качественото и красиво бельо винаги ще бъде ценено от една дама. Задачата да купувате бельо, което ви помага да се чувствате секси, комфортно и уверено, може да бъде голямо предизвикателство. Ще се изненадате да разберете какво може да направи едно малко парче облекло, като се има предвид, че то дори не се вижда (освен за партньора ви, може би).

Бельото трябва да кара една дама да се чувства щастлива, секси и уверена. Когато става въпрос за женски тела, има безкраен набор от форми и размери, които правят всяка жена красиво уникална. С течение на времето обаче различните пропорции на тялото се подреждат в пет ключови категории – пясъчен часовник, триъгълник, правоъгълник, обърнат триъгълник и овал. Те се отнасят до сравнителните пропорции на раменете, талията и ханша на жената, независимо от нейното тегло. Познаването в коя категория попадате може да бъде безценно тайно оръжие, когато става въпрос за избор на бельо.

Но объркани ли сте какъв вид бельо ще подхожда на вашата фигура? Прочетете следващите редове, за да разберете кое дамско бельо е идеално за вас. „БулБел“ могат да ви предложат това, от което се нуждаете.

Бельо, подходящо за фигура Пясъчен часовник

Ако имате този тип фигура, трябва да сте изключително благодарни за нея. С рамене и бедра, които са с еднаква ширина и тънка талия, всичко ще ви стои добре. Коланите с жартиери, както и корсетите също биха били идеален избор. За да впечатлите, заложете на дантела.

Бельо, подходящо за фигура Триъгълник

Големите бедра са на мода в момента и триъгълният тип тяло се характеризира точно с това. Бедрата ви са по-широки от раменете. Идеята е тялото ви да изглежда по-балансирано и пропорционално. Бюстието е чудесен вариант да привлечете вниманието към гърдите си. Можете също да изпробвате комплект със сутиен и бикини с плисета или сутиен тип бандо, който визуално ще изравни раменете и бедрата ви.

Бельо, подходящо за фигура Правоъгълник

Ако имате атлетична фигура без ясни извивки, имате правоъгълно тяло. Имате нужда от нещо, което да стяга талията, а корсетите са най-добрият вариант за това. Те добавят извивки и изглеждат чувствено. Ако имате дълъг торс, колан с жартиери ще ви стои страхотно. Можете също така да подчертаете гърдите си, като вземете сутиени с повдигащ ефект и бельо с бюстие.

Бельо, подходящо за тип Обърнат триъгълник

Широките рамене определят този тип тяло и това, което решите да покажете, е лично предпочитание. Бельото, чиито презрамки минават около врата ви, ще ви пасне. Сутиен тип бралет, заедно с дантелени бикини, са ужасно секси опция. Бодитата са също възможен вариант, ако сте техен почитател.

Бельо, подходящо за тип Овал

Ако имате ясно изразена талия и торсът и горната част на тялото ви са много по-широки от бедрата, имате кръгло тяло. Това означава, че имате нужда от бельо, което прави тялото ви да изглежда пропорционално. Добър вариант е да насочите вниманието към гърдите си, а не към талията. Бельото тип дълга сатенена рокля също е интересен избор – тя е секси и ще спомогне тялото ви да изглежда пропорционално.

Сподели в: