Инна е номер 1 за годината

Румънската поп принцеса Инна не спира да жъне успехи, и ето че сега е и най-излъчваната певица. Третият сингъл на певицата – Amazing се превърна в най-излъчваното парче в ефира на музикалната телевизия MAD.

Румънската принцеса Inna записа “хеттрик” в официалната еърплей класация на музикалната телевизия. Тази седмица последният хит на чаровната певица – Amazing се нареди под номер 1 в чарта на медиата. Песента присъства и в каталога на онлайн магазина www.Hitbox.bg и може да бъде легално изтеглена в перфектно качество оттук: http://www.hitbox.bg/track/Inna_Amazing/616
 
Това е и третият сингъл на Inna, който успява да се превърне в най-излъчван у нас, след като по-рано тази година подреждането оглавиха дебюта й Hot и вълшебното Love.

В официалната Българска еърплей класация пък новият синъл Amazing (може да бъде легално изтеглен от музикалния магазин www.hitbox.bg) е на трето място, а предишното й Love все още няма намерение да напусне Топ 40. Това означава само едно – красивата певица е на път да се превърне в един от най-успешните изпълнители у нас за 2009 г.

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за Inna – тя спечели наградата за Изпълнител на годината в Румъния, както и куп други музикални отличия в северната ни съседка. Бе номинирана за европейските награди на MTV, а парчето й Hot се превърна в хита на лятото в редица страни.

Сподели в: