Излезе книгата „Магията 1-2-3“ на д-р Томас Фелан

Вълнувате ли се от прибирането у дома след работа или се ужасявате от мисълта, че трябва да се борите с детето си, за да го накарате да си напише домашното?

Пренебрежението, крясъците и споровете ежедневие ли са във вашия дом? Омръзнало ли ви е детето да не ви слуша и да не прави това, което му казвате?

Пробвали сте всичко, за което се сещате, без резултат?

Започвате ли да се чувствате отчаяни, че не можете да се справите?

Не губете надежда.

Не сте виновен, а детето ви не е задължителто лошо

„Магията 1-2-3” ще ви помогне. Тя няма да отнеме часове за прочитане и години за разбиране. Чете се бързо и идеите в нея могат да бъдат приложени мигновено. Казва най-необходимото, което ви е нужно, за да започнете положителната промяна. Тя ще промени вас и вашето дете и ще възвърне обичта и уважението помежду ви.

Най-продаваната книга за възпитание в Amazon (повече от 2 млн. екземпляра) предлага лесна за следване програма, която ще ви помогне да изградите пълноценни отношения с децата. Станете магьосници, за които родителството е радостно, а не кошмарно занимание. Вълшебните думи ще повлияят на всички важни области от живота на малкото дете: налагане на дисциплина, изграждане на навици, общуване с другите деца, хранене, писане на домашни, подреждане на стаята, подготовка за сън и пр.

Независимо колко упорити или своенравни са вашите деца, магията 1-2-3 на д-р Томас Фелан ще подейства. Книгата ще помогне да се постигне баланс у вас, в дома ви и в детската душа.

Представяме откъс от книгата:

Какво може да направи за вас „Магията 1-2-3“?

Ако отглеждате малки деца, „Магията 1-2-3“ може да бъде вашият шанс за ефективно и доставящо радост родителство по няколко причини:

1. От тази книга са продадени над 1,6 млн. копия.

2. „Магията 1-2-3“ е преведена на 22 езика.

3. През последните няколко години „Магията 1-2-3“ е най-продаваната книга за детска дисциплина в Amazon.com.

4. Програмата е подходяща за татковци.

5. Тя се основава на доказателства – това означава, че работи.

За да постигнете най-добри резултати

Това издание на „Магията 1-2-3“ описва директни методи за справяне с поведението на деца на възраст от около 2 до 12 години, независимо дали са деца със специални нужди, или не. Всъщност с дете, което се развива по типичния начин, можете да започнете на възраст от около 18 месеца. За да получите най-добри резултати, не забравяйте следното:

1. Стратегиите трябва да се използват точно по начина, описан тук, особено по отношение на правилата „Без говорене“ и „Без емоция“.

2. Ако и двамата родители живеят у дома, в идеалния случай и двамата би трябвало да използват програмата. Ако обаче единият родител отказва да използва „Магията 1-2-3“, другият може да я прилага самостоятелно (докато, разбира се, се надява, че партньорът действа разумно по отношение на децата).

3. Самотните, разделените и разведените родители могат да използват ефективно методите ни и самостоятелно. За предпочитане е всички родители – дори и да живеят на различни места – да използват една и съща програма, но това невинаги е възможно. Всъщност самотните родители извличат огромна полза от проста и ефективна система като „Магията 1-2-3“. Ако се грижите сами за децата си, е много вероятно да се чувствате претоварени и да нямате много време да изучавате програми за дисциплина. Освен това, тъй като сте сами, не можете да си позволите да бъдете неефективни във възпитанието на децата си. Енергията ви не е неизчерпаема.

4. Бабите и дядовците, бавачките и други хора, грижещи се за децата, също намират програмата „1-2-3“ за много ефективна в справянето с малки деца. Всъщност много баби и дядовци са открили „Магията 1-2-3“ самостоятелно и после са я споделили с децата си. Освен това напоследък все по-често чуваме, че бабите и дядовците отглеждат сами внуците си и те често намират „Магията 1-2-3“ за животоспасяваща.

5. Старайте се децата ви да са в добро физическо здраве. Добре известен факт е, че болестите, алергиите и физическата болка могат да влошат както поведенческите, така и емоционалните проблеми при децата. Редовните медицински прегледи на децата са от изключително значение. Също така е важно да познавате и уважавате естествения денонощен ритъм на децата си по отношение на храненето, спането и ходенето до тоалетна. Дете, което е пропуснало следобедния си сън, което чувства глад или което трябва да отиде до тоалетната, може да се окаже доста по-голямо предизвикателство за родителя.

Сподели в: