Идеи за подаръци за празниците

Зимата е сезонът, посветен на всичко весело и красиво. Освен Коледа и Нова година, календарът е изпъстрен от именни дни в началото на годината. Но нека си го кажем. Понякога това може да бъде и един от най-стресиращите периоди на годината. Между пазаруването на грозни коледни пуловери, готвенето за семейни събирания и планирането на всички партита между тях, винаги има толкова много неща за вършене за толкова малко време – особено когато става въпрос за пазаруване на празнични подаръци, които са уникални и обмислени.

Ако сте в началото на планирането на цялото си коледно пазаруване, вие сте попаднали на правилното място. Благодарение на онлайн пазаруването, получаването на коледни подаръци за празниците е по-лесно от всякога. Независимо дали пазарувате за мама и татко, вашето най-добро приятелче, шеф или гадже, тези желани идеи за коледни подаръци гарантирано ще направят празника на всеки един специален. Най-доброто от всичко – не е нужно да харчите много, за да се сдобиете с най-добрия подарък. Ето няколко идеи.

Ръчно гравирани кристал и стъкло. Има ли под-добър подарък от персонализирания? Не. А Петя Братованова може да се погрижи вашите идеи да се превърнат в реалност. Ръчно гравираните чаши са толкова прости, но и толкова елегантни. Те са идеален подарък за всеки. Не се съмняваме, че всеки ваш подарък ще бъде оценен, но персонализираният подарък ще направи жеста ви поне два пъти по-уникален.

Подаръци, които никога няма да бъдат върнати. Всички имаме поне един човек в живота си, за когото е невъзможно да се купи нещо. Тези хора обикновено изглеждат, че вече имат всичко или са невероятно придирчиви. Затова трябва да се постараете. Говорим за персонализирани снимки, които с гордост ще закачат на стените си, страхотни технологични подаръци, които ще улеснят живота им, подаръци за красота, за които мълчаливо ще ви благодарят всеки път, когато използват, и много други.

Семейна илюстрация. Снабдете се с любимата семейна снимка на семейството, за да поръчате персонализирана илюстрация. Най-добрата част от тези персонализирани портрети? Художникът може дори да нарисува домашните любимци на семейството.

Торбичка с лакомства. Затова дори няма да се налага да поръчвате – можете да се справите и сами. Комбинирайте любимите сладки и солени изкушения на получателя на подаръка. 

Персонализиран календар. Както по-горе споменахме, персонализираните подаръци са най-специални. Календарът със снимки е чудесен начин за комбиниране на персонализиране, изкуство и практичност, тъй като цялото семейство може да го използва, за да следи своите графици.

Кухненски уред. Колкото и банално да ви звучи, това е страхотен подарък. Ако получателят обожава да се хапва гофрети, то със сигурност ще се зарадва на подобен уред. Или пък ако си пада по здравословното хранене, никога няма да ви върне подарения фритюрник, който пържи ястията без мазнина. 

Настолна игра. Друг различен подарък, който няма да остане незабелязан. Ако получателят на подаръка е запален по настолните игри, то няма да има нищо против колекцията му да бъде увеличена с още една игра. Ако пък той е начинаещ, има стотици варианти, от които да избирате, за да го привлечете към нова страст. 

Техника. Ако получателят на подаръка е технологичен маниак, ще оцени подобен жест от ваша страна. Проучете дали се нуждае от външна батерия, ако обожава да е постоянно на линия, или пък електронна книга, ако обожава да чете всичко и навсякъде. Възможностите тук също са безкрайни, въпреки че най-вероятно ще трябва да се съобразявате с даден бюджет.

Караоке принадлежности. Микрофон, усилвател и други подобни джаджи биха били идеалното решение за един истински купонджия. С тяхна помощ той би могъл да превърне скучната вечер в истинско забавление.

Посуда. Не си мислете, че посудата е старомоден подарък, който би бил подходящ само за една отчаяна домакиня. Напротив! Днес на пазара има страхотни сервизи, които ще впечатлят най-придирчивите дами, та дори господата. Всеки обича да хапва в красива чиния? Нали?

Сподели в: