Еспадрили – на платформа или ниски – какви да изберем?

Щом топлите дни се заредят един след друг, на дневен ред идват летните обувки. Възползвайте се максимално от преимуществата им и оставете затворените модели за по-късно! През есента, зимата и пролетта те са доста по-практични.

Щом топлите дни се заредят един след друг, на дневен ред идват летните обувки. Възползвайте се максимално от преимуществата им и оставете затворените модели за по-късно! През есента, зимата и пролетта те са доста по-практични.

Сред един от фаворитите през лятото са симпатичните еспадрили на платформа. Разбира се, може да предпочетете и ниските модели, с които ще ви е доста по-комфортно из града, ако планирате дълга разходка.

Еспадрили – ниски или на платформа? И двата варианта!

Еспадрилите имат интересна история, която е свързана с красивата и романтична Италия. Тези обувки са удобни и създават лятно настроение, още щом видите първите пъстроцветни модели на пазара. През годините те търпят многобройни интерпретации, което може да се обясни с практичността и достъпната им цена.

Днес еспадрилите присъстват в модните колекции на водещи световни марки и са любими на звездите. Може да ги видите да ги носят по време на своите ваканции на екзотични места, във филмите, в които играят, или пък в личните им профили в социалните мрежи.

Ако се чудите дали да изберете еспрадрили на платформа, или модел с ниска подметка, препоръчваме ви да пробвате и двата варианта. Може да тествате как се усещат на крака в някой от физическите магазини на CCC. Сигурно сме, че в този момент ще се убедите, че това е перфектната лятна обувка. След като изберете желания модел, може да поръчате следващите чифтове от комфорта на дома си в онлайн магазин CCC.

Съвременното разнообразие от еспадрили е голямо и всяко лято става още по-богато, допълнено от актуалните за сезона цветове, декоративни елементи и стилизации.

Онлайн можете лесно да се запознаете с актуалните тенденции в дамската мода и да потърсите вдъхновение за градската си лятна визия и предстоящата морска ваканция.

Какъв цвят да бъдат еспадрилите?

Слънце, почивка и комфорт. Това са три неща, с които може да свържете еспадрилите. Тези обувки лесно ще се впишат в летния ви гардероб и ще ви заредят с подходящото позитивно настроение.

Традиционно еспадрилите са от лен или памучна материя и имат плоска или висока платформа. Характерна е още оплетката по периметъра на подметката. Оттам насетне дизайнът им може да бъде разнообразен, каквото и цветовото решение.

На пазара ще откриете различни модели от дънкова материя в класическо тъмносиньо. Може да ги допълните от дънкови шорти и светла тениска или потник.

Едноцветните еспадрили на платформа са предпочитани от много жени. Те издължават фигурата и подчертават красотата на краката. Може да ги използвате като основа за по-пъстро и смело облекло. Моделите с принтове, различни декоративни елементи и модерни мотиви подхождат повече за акцент във визията ви. Те веднага привличат погледа на околните.

Ако търсите еспадрили за офиса, отдайте предпочитание на чифт, който отговаря на дрескода. Традиционно отличен избор са пастелните тонове, както и тъмносиньото, кафявото, черното, сивото и т.н.

Как да поддържаме новите си еспадрили?

Водата е основният враг на еспадрилите, независимо дали са ниски или на платформа. За да ги носите дълго време и да се радвате на представителния им вид, трябва да знаете как да ги поддържате.

За почистването на вашите еспадрили на платформа имате нужда от качествена четка с мек косъм. Използвайте я внимателно и без излишен натиск. Процесът на отстраняване на замърсяванията трябва да е максимално деликатен. За да предпазите обувките от повреждане, следете прогнозата за времето. Носете ги, когато навън е сухо, и избягвайте фонтани, пръскачки и морския бряг.

Сподели в: