Ексцентричното семейство Адамс се завръща на голям екран

Всяко фантастично семейство и добре да живее – заминава на ваканция! След обитателите на Хотел Трансилвания, които ни забавляваха със своята чудовищна ваканция, е ред на ексцентричния клан Адамс да се отправи на пътешествие с неочакван край!

Подобно на любимите ни road trip филми Семейство Адамс 2 ще ни разведе из някои от „по-мрачните“ кътчета на Америка, между които Салем, Слийпи Холоу и… Ниагарския водопад, без нито за момент да забавя темпото.

В основата на втората серия от поредицата е  желанието на Гомес и Мортиша  Адамс да сплотят останалата част от клана чрез на пътешествие в огромен чудовищен кемпер, който дори има собствена камина!

Разбира се, към тях се присъединяват обичайните заподозрени – децата им Уензди и Пъгсли, чичо Фестър,икономът Лърч, домашният им любимец, който по една случайност е лъв, братовчедът на семейство Адамас и разбира се – Ръката!

Като всеки уважаващ се филм има своя злодей – злият учен Сайръс Стрендж, а финалът в стил „Годзила срещу Кинг Конг“ ще ви прикове към седалките в киното.

С две думи – перфектното забавление за цялото семейство! Вземете най-„мизерното“ си настроение и се отправете на пътешествие със Семейство Адамс 2  само в кината от 8 октомври.

Сподели в: