Екипът на Форум КЛЮЧ споделя безплатно своя опит с млади хора

Как да презентираме наистина добре?

Две полезни и интересни безплатни онлайн обучения предстоят в началото на месец август 2018 г. Екипът на Форум КЛЮЧ е готов да сподели своя опит от над 7 години работа с различни презентатори за това как да бъдем успешни, когато излезем пред публика. Уебинарите са насочени към млади хора между 17 и 30 години и ще бъдат достъпни за всеки, който има желание и се е регистрирал предварително за участие.

„Избрахме да направим обученията онлайн, защото е много по-лесно и достъпно за всеки желаещ да се включи – може да стане през таблет, компютър или телефон, а онова, което ще споделим с участниците, се базира на много опит с презентационните умения, който сме натрупали самите ние в течение на тези вече 7 години реализация на едно от най-големите мотивационни каузьорски събития в България“, споделя Александър Куманов от екипа на Форум КЛЮЧ, който е и основният лектор в тези уебинари.

Темите са подбрани също като е отчетен досегашният опит от събитията:

Уебинар 1: „Как да преодолеем стреса при презентиране“ ще се проведе в петък, 3-ти август от 16 ч. и в рамките на 40 минути до 1 час ще даде на участниците много конкретни насоки как да овладеят собствените си страхове при излизане пред публика.

Уебинар 2: „Как да структурираме презентацията си“ е насрочен за събота, 4-ти август, и отново за 1 час ще насочи участниците как да подредят презентацията си така, че посланията им да бъдат запомнени и да ефектът от презентацията да бъде максимален.
Регистрация може да направи всеки желаещ на този линк.

За повече информация:

Александър Куманов,

Директор на Фондация „Четиридесет и две“, организатор на Форум КЛЮЧ

тел. 0885728080

Имейл: sasho@42training.org

Сподели в: