Бони М благодарят на българските си фенове

В официално писмо до организаторите на последните им няколко концерта у нас АРТ БГ, диско легендите Бони М изказват възхищението си от българската публика и заявяват, че топлото посрещане на феновете им в Пловдив и Стара Загора им дава още по-голям стимул да очакват с нетърпение празничния си концерт на българска земя на 4 декември в зала 1 на НДК.

„Хората в България са страшно топли и импулсивни и ни обгръщат с толкова много любов, че не само събуждат искрените ни симпатии, но ни карат да се раздаваме на сто процента за тях. Чувствата са взаимни и ние наистина много се радваме всеки път, когато се завръщаме във вашата страна – независимо кой град посещаваме, публиката навсякъде ни дарява с много радост и желание да ги забавляваме“, признава самата Мейзи Уилямс, фронтдама на Бони М.

Както е известно, това лято диско звездите от близкото минало преминаха през 6 български града в рамките на Балканското си турне – Добрич, Варна, Бургас, Шумен, както и Стара Загора и Пловдив преди броени дни.

Те не само изпяха най-големите си хитове пред публиката, но и намериха сили да се отдадат на кръшни танци в акомпанимент на оркестър „Gipsy Fire“ в ресторант „При Яфата“ , след като се насладиха на богато меню от месни и зеленчукови плата. Екзотичните изпълнители са очаровани от майсторската интерпретация на собственото си парче „Daddy Cool“ от страна на музикантите, както и от първокласните червени вина, подбрани специално за тях от внимателно селектираната винена листа на „При Яфата“.

При следващото си идване у нас през декември Бони М се заканват да опитат още специалитети от автентичната българска кухня, както и да се запознаят по-обстойно с клубовете на нощна София.

Концертът на Бони М на 4 декември в зала 1 на НДК ще бъде специален не само защото ще ознаменува една година от двата им грандиозни концерта през 2008 г. в София, но и защото ще има специални коледни изненади за столичната публика, които засега остават в тайна.

Билети за събитието могат да бъдат намерени на касата на НДК, както и в разпространителската мрежа на Eventim и онлайн на Eventim.bg.

Сподели в: