Билетите за Lord of the Dance вече са в продажба

Рекордните 400 билета общо бяха продадени за първите два дни, откакто са отворени касите за голямото турне през 2010 г. на шоу номер 1 в света Lord of the Dance.

Само до края на годината ценните пропуски могат да бъдат закупени на промоционални цени между 20 и 50 лв на касата на НДК и в мрежата на Eventim и неговите партньори в София и страната, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. От януари до юни 2010 г. билетите ще струват между 30 и 60 лв.

Както обявиха лично мениджърът на трупата Питър Мърси и солистите  Джеймс Кийгън и Кийра Скот на специално посещение миналата седмица у нас, грандиозният спектакъл, гледан от 50 милиона души на 6 континента ще могат да наблюдават за първи път жителите на  Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, на 5 юни в Бургас в Летния театър и на 7 юни в Пловдив в Античния театър. В София в зала 1 на НДК виртуозните ирландци ще бъдат за трети път на 9 юни.

Джеймс Кийгън, изпълняващ ролята на Господаря на танца, Кийра Скот в ролята на добрата героиня и техният мениджър Питър Мърси останаха у нас до края на уикенда, за да изнесат атрактивен урок по ирландски танци пред участниците и публиката на шоуто VIP Dance, както и да разгледат забележителностите на София, което едва ли ще успеят да направят при завръщането си следващата година за турнето.

Сподели в: