Бар в Поморие черпи със студена напитка срещу чаша боклук от плажа

Бар в Поморие дава безплатна лимонада срещу чаша боклук от плажа. От „Caribi Beach Bar & Food Pomorie“ са се вдъхновили да организират инициативата, след като един баща и двамата му сина останали на плажа в късните часове, за да го почистят от боклуци.

„След дългият и слънчев уикенд, изпълнен с емоции всички наши гости се прибраха в домовете си и по родните си места, но тези млади МЪЖЕ, начело със своят горд баща, останаха на плажа и направиха нещо което всички ние тряба да правим и да мислим на него.

Те поискаха от нас големи чаши в които да събират фасове и боклуци от плажа, който всички ние така обичаме! Те почистиха отпадаците на нашите плажуващи, което е толкова достойна постъпка и вярваме голям урок за всички плажуващи! Искаме да изкажем огромната си благодарност към отговорният Баща на тези млади МЪЖЕ, защото това е повече от мъжка постъпка, да почистиш след себе си и след останалите! Благодарим ви от сърце!“, написаха във Фейсбук от заведението.

Вдъхновени от постъпката, „Caribi Beach Bar & Food Pomorie“ организира първата по рода си на този плаж инициатива „Лимонада за СМЕТ“, която се проведе на 22 и на 23 август.

След дългият и слънчев уикенд, изпълнен с емоции всички наши гости се прибраха в домовете си и по родните си места, но…

Публикувахте от Caribi Beach Bar & Food Pomorie в Сряда, 19 август 2020 г.

Сподели в: