Американският проект SKY WHITE TIGER пристига за първи път в България

Вечерта открива Desy от Phuture Shock с пълен сет от авторски песни

Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен – бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), известен още с артистичният си солов проект SKY WHITE TIGER ще изненада феновете си у нас за първи път на 20 септември в столичния клуб “Терминал 1”. Изключителен мулти-инструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна – Louis Schwadron с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си. С впечатляваща автобиография – с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света – Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича „единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката“. Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди като David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други.

За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален, електронен, мистичен сет, с който ще представи проекта SKY WHITE TIGER и последният си албум “Invisible City”. От София ще стартира неговото европейско турне с гост музикант също толкова интересният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България. Самият Майкъл е музикант, писател, режисьор, бивш барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни изпълнители като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална режисура в престижния Yale School of Drama, а в последно време се е фокусирал върху това да пише мюзикъли и модерни опери.

Определено на 20 септември в “Терминал 1” ще бъде повече от интересно. Очаква ни едно съвременно, различно, артистично, нестандартно, музикално, визуално, електронно, аукустично и органично шоу с елементи на кино и театър и преди всичко много позитивно! Нюйоркчанинът Louis Schwadron вярва в силата на позитивното мислене и е артист – в пълния смисъл и блясък на думата!

Преди SKY WHITE TIGER вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизане на новият й първи авторски албум. Преди малко повече от месец DESY пусна и видео към една от песните в него със заглавие “Misery”.

Билети за DESY & SKY WHITE TIGER на 20 септември в “Терминал 1” можете да закупите в системата на Eventim.bg и още от щанд на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“.

Цената им е 10 лв (на предварителна продажба), а на място и в деня на събитието билетите ще е по 12 лв.

Следете събитието във фейсбук ТУК.

Билети има ТУК. 

Чуйте SKY WHITE TIGER:

И новото парче на DESY:

Европейското турне на Sky White Tiger ще започне от България с концерт в Терминал 1 в София на 20 септември:

На 21 септември Sky White Tiger са в Пловдив с концерт в “Празниците на Стария град”

В Деня на независимостта на България – 22 септември ще гостуват във Велико Търново

На 25 септември в Stage Bar, Благоевград.

Сподели в: