Абитуриентски албум – спомен за цял живот

Абитуриентският бал и емоциите покрай него остават с нас за цял живот, независимо дали сме в ролята на абитуриента или на неговите родители и близки. Завършването на училище и поемането по нов път са изключителен повод за празник, който е наситен с много красиви емоции и вълнение. Ако сте абитуриент, то най-вероятно нямате търпение да облечете красивия тоалет и да отпразнувате завършването си, а ако сте родител – няма нищо по-хубаво от това да видите детето си на финалната права, готово за новата стъпка в живота си. Затова е от особено значение да запазите този красив ден под формата на снимки, за да можете да се връщате към него отново и отново. А нашата фотокнига е правилният избор за това!

1,2,3 – voila!

Какво ли имаме предвид? Това е нашата вълшебна формула, с която правим ежедневието по-лесно и по-красиво. Само с три лесни стъпки ще можете да създаде красив и стилен албум със снимки, който ще разказва красивата история на Вашия абитуриент. Първо трябва да изберете снимките – можете да ги добавите от Вашия компютър, лаптоп, мобилен телефон или през приложенията Facebook, Instagram и Google Photos. След това идва по-интересната и креативна част – персонализирането на Вашата фотокнига!

На втората стъпка можете да добавите различни фонове, рамки, стикери, кратки надписи и различни колажи, които да придадат на фотокнигата Вашия стил. Тази стъпка е още по-забавна, когато я изпълнявате с абитуриента – така ще прекарате ценно време заедно, а и ще направите красив подарък както за него, така и за Вас самите като родители. А ако сте семеен приятел или близък, който иска да направи подарък, то Ви гарантираме, че той ще е силно оценен и запомнен! Остава да завършете поръчката и да очаквате красивата фотокнига! Лесно, нали?

Внимание към детайла

Знаем колко специална е емоцията, която една снимка може да предизвика. Може би сте чували израза “една снимка струва хиляди думи”. Снимките разказват нашите истории, предизвикват забравени усещания и емоции. Затова и за нас е толкова важно да Ви предоставяме фотокниги, които са с безупречно качество и внимание към детайла. За тази цел всички видове фотокниги, които предлагаме, са изработени с твърди корици и страници, от висококачествена фотохартия за наситени цветове с намалени отблясъци и фини детайли, които придават стилен завършек на Вашия албум! Можете да изберете между нашите две серии – Премиум и Премиум Лайт, които ще откриете в разнообразни размери. А за да можете да запазите възможно най-много моменти в един албум, то на страница можете да поместите повече от една снимки – така ще можете да сложите снимки както на Вашия прекрасен абитуриент, но и снимки със семейството и приятелите, с които ще споделите красивия ден.

За нас е изключително важно да Ви предоставим не просто фотокнига, а цялостно изживяване – от подбора на снимки до крайния албум, към който Винаги ще можете да се връщате, за да изживеете своята приказка. Затова и смятаме, че е много важно да запазите красивите спомени от абитуриентския бал в стилна фотокнига така, че да можете да се връщате към моментите от този вълнуващ ден отново и отново.

Убедихме ли Ви, че абитуриентската фотокнига си заслужава? Надяваме се, че да! Така ще си подарите един чудесен завършек на празника, чрез който ще можете да се връщате отново и отново към деня, който предизвиква не само чудесни емоции, но е и повод за гордост! Очакваме Вашите поръчки, а при въпроси – ние винаги сме насреща! Пишете ни на: info@pixiphotobooks.com

Сподели в: