Wighnomy brothers идват за 4 октомври – деня на ИТ общността

Двамата ди джеи много се радват, че пристигат в България и се заканват да направят страхотно парти в София.

Когато са в творчески период, Wighnomy brothers обичат да се усамотяват във вилата си, която е скрита сред красотата на Алпите. Обичат да показват прекрасни снимки от престоя си там, но не казват къде е. Когато творят Wighnomy brothers използват супер модерен софтуер, но за парти вечерите, според тях, истинският естетичен звук се лее изпод прорезите на винилите. За това пътуват навсякъде с огромна селекция винили. Така ще бъде и този път. Те пристигат с екстра голям багаж.

”Аз още съм голям фен на винила, физически не е добре за мен да нося наоколо големи кейсове с плочи, но звукът от тях е несравним…”, споделя хер Шаблицки, дни преди Wighnomy brothers да тръгнат за София. Те ще останат в България два дена. Ще бъдат запознати с невероятния еликсир – българска домашна ракия, като вече има подготвена десет годишна селекция от бургаския регион. Също така ди джеите изявяват желание да се запознаят с традиционните вкусотии и деликатеси от българската кухня.

От Авангард Концерт пък подготвят специална селекция дискове с българска музика и каталог с историческите забележителности на страната ни.

Партито ще се състои на 4 октомври 2008 г. в Парти център 4КМ – София.

* * *

Wighnomy Brothers идват в България през октомври

Сподели в: