"Wanna See U (Sorry)" е вече и в българския радиоефир

Парчето "Wanna See U (Sorry)” вече се завартя  в българския радиоефир.

Новият проект на 2АМ – сингълът  Wanna See U (Sorry), в изпълнение на Star Tattooed и Пламен Пътов прозвуча за първи път на 30 август в Стокхолм (Швеция) в клуб Ministry Of Sound. Тогава над 1500 души се разгорещиха под звуците по време на сета на DJ Patrick Aurelle.

Сингълът е умела комбинация от здрави електро бийтове, съчетани със соулфул вокала на Пламен Пътов (участник в първия сезон на Music Idol). Песента е продуцирана от Миро Гечев по негова музика, а при написването на текста участва и Дари Орешкова.
 
Мастерът на парчето е направен от носителя на Grammy за мастеринг Дон Гросингер в студиото му в Ню Йорк.

Първият рилийз зад граница под формата на CD сингъл ще бъде издаден от обичайните партньори на 2АМ – Airplay Records / Universal France и ще включва още и ремикс от Yohanne Simon, известен с проектите си Jam Deluxe и Facha Digital.

За Star Tattooed в лицето на Миро Гечев и Дари Орешкова този проект ще бъде третият лицензиран сингъл за каталога на Universal France, прецедент за българската сцена. Проект, който не само има признание на световна сцена, но и дава възможност на българските изпълнители да покажат своите качества и талант.

Сподели в: