Walk Off The Earth и Parov Stelar Band идват на Elevation 2012

Музикални сензации на Elevation тази година няма да липсват. За да подсилим още повече очарованието на фестивала, поканихме интернет феномена Walk Off The Earth. Усмихнатите музиканти, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света, с брилянтната си интерпретация на „Somebody that I used to know” на Gotye, идват чак от Канада за тяхното първо европейско фестивално участие специално за второто издание на Elevation Music Festival. Видеоклипът, в който 5 човека свирят едновременно на една единствена акустична китара, експлодира в YouTube с 35 милиона гледания в рамките на 2 седмици и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни. За последните 5 години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят, заради уникалния си, стопяващ сърцето подход в писането на песни, записването на видео-клипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала.

Безспорните любимци Parov Stelar Band идват на Elevation 2012, за да засвидетелстват напълно симпатиите и привързаността си към българската публика с изпълнения от чисто новия си двоен албум-“The Princess”. От последния си концерт в България (2 декември 2011г), за който билетите бяха мигновено изкупени, електро суинг бандата зае челни позиции в US World Music Chart, Austria Dance Music Chart и още много европейски класации. Parov Stelar Band не могат да забравят тръпката от реакцията на родните фенове и нямат търпение да се завърнат на българска сцена. Повечето от песните са силно емоционални и напомнящи на тоновете на пиано и жадуващи за живот вокали.

Фестивалът Elevation 2012 ще се проведе на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22 юни за всички, които притежават билети за събитието. Старта в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на Фестивала.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Сподели в: