Voca People се приземиха пред НДК за среща с българските фенове

Стотици станаха свидетели на извънземно нашествие в центъра на София и космическия бийтбокс-двубой “Red One vs White One”

Днес точно в 12:00 часа, музикалният космически кораб на интергалактическите звезди – Voca People, се приземи пред една от емблемите на София – Националният Дворец на културата. Стотици столичани и представители на националните медии, посрещнаха осемте дружелюбни, пеещи извънземни от планетата Voca, пристигнали у нас на промо-тур, месец преди космическото си акапелно шоу на 4 май, в зала 1 на НДК.

Закачливите бели същества, познати по целия свят заради уникалния си талант да пресъздават само с гласове звуците на цял оркестър, още със стъпването си на българска земя, останаха очаровани от вниманието и усмивките на огромната публика, дошла да ги приветства. Любопитните Voca People, съпътствани от официалният им интергалактически преводач и асистент-режисьор на шоуто – Том Шварцберг, се втурнаха да изучават хора и непознати предмети, бърборейки на неразбираем език и чаровно поклащайки се, в опит да напододобяват хората. В 30-минутната си среща с българските фенове, музикалните суперзвезди Voca People спряха дъха на малки и големи с акапелните си изпълнения на землянските песни “Celebration” и “Lovely Day”, част от репертоара, включен в музикално-театралният им неземен спектакъл, с който ще ни зарадват само след месец.

Софиянци успяха за първи път да видят на живо, да се докоснат и се снимат с истински извънземни, обичащи да пътуват из различни градове и държави по Земята, наслаждавайки се на разнообразието от нови култури и музика. Организаторите на междупланетната среща – компания “Degris”, бяха подготвили и специална изненада за осемте инопланетяни Сопрана, Алта, Мецо, Бари-тон, Теноро, Тубас, Бийт Он и Скречър. Родната бийтбокс звезда RED ONE, се изправи в пряк космически бийтбокс-двубой срещу извънземните музикални феномени – “RED ONE vs WHITE ONE”. Талантливият българин изненада Voca People с техника и оригиналност на изпълнението си, а те по-късно се опитаха да откраднат идеите от главата му.

Дебютът на космическото акапелно шоу на Voca People в България, се осъществява по покана на продуцентска компания “Degris”. Очакват ви 90 минути с най-великите хитове на 80-те и 90-те, оригинални аранжименти, много хумор и забавление с участието на публиката. Едно шоу за цялото семейство. Подгответе се да се срещнете с детето във вас. Билети на цени 40, 50 и 60 лв., в мрежата на Eventim и касите на НДК.

Още по темата:

Извънземните Voca People изпратиха музикален поздрав до космоса

Voca People ще представят своето музикално-театрално представление в НДК на 4 май

Интергалактическите музикални феномени Voca People за първи път в България

Сподели в: