Varna Sound – новият дом на музиката

За всички фенове и музикални следотърсачи голямата новина тази седмица е, че във Варна отвори врати нов музикален магазин. Varna Sound определено ще зарадва меломаните не само заради огоромното количество заглавия, които се предлагат там, но и заради специалното отношение на хората, които са замислили проекта. Идеята еVarna Sound да се превърне в място за срещи на хора и идеи, свързани с всичко, което се слуша и случва в света на музиката!

За доброто музикално настроение важна част се пада и на дизайна. В случая интериорът е решен в най-стилната цветова комбинация: бяло и черно. За подобаващата атмосфера помагат и постерите, естествено на най-големите имена от музикалната индустрия. На около 70 квадратни метра вътре е разположена смайваща колекция от музикални дискове и DVD-та. Над 30 000 отделни заглавия могат да бъдат намерени директно в магазина, а допълнително всеки може да поръча албуми по каталог. В жанрово отношение тук не присъства единствено поп фолк музиката, за сметка на силните предпочитания към богат репертоар калсическа музика и джаз. Отделните музикални стилове (разбира се, във Varna Sound има специален кът и за българска музика) са обособени в различни зони, така че всичко да е достъпно и лесно за намиране. Ако въпреки всичко не се ориентирате, на помощ идва усмихнат и любезен персонал. На тях можете да разчитате за съвети единствено от областта на музиката, предупреждаваме за всеки случай.

Другата свръх приятна подробност е, че са организирали и място, на което да си преслушате и прегледате на спокойствие избраните неща и след това да си решите кое пада в кошницата, кое не. Собствениците предвиждат съвсем соро на територията на магазина да бъдат достъпни още списания и музикална литература, както и разни други интересни продукти, които за сега пазят в тайна.

Плюс всичко там най-редовно се провеждат симпатични промоции. Този месец, например, за всеки закупен продукт се подарява новия сингъл на легендарната група Сигнал.

Varna Sound се намира в самия център на Варна, с точност на 200 метра от Пощата и непосредствено до кръстовището на булевард „Владислав” и улица „Бенковски”. Входът е откъм „Бенковски” на номер 15. Магазинът работи всеки ден без неделя от 10.30 до 19.30 часа

Сподели в: