Unkle Billy вече е резидент в Music Bar Blow и прави парти с благотворителна кауза

И тази седмица Music Bar Blow концентрира центробежната сила на купона с една великолепна новина – Unkle Billy от хип-хоп лейбъла XPRSN вече е официален резидент-диджей в заведението и тази вечер (23 януари) ще разцепи всички присъстващи в бара с мощни ъндърграунд бийтове. Заедно с артистите от XPRSN, Billy е пропътувал цяла България многократно, пускал е на доста клубни партита, концерти и фестивали и се е доказал не само в света на хип-хопа, но и в редица други стилове.

Събитието не само  ще бъде отбелязано подобаващо, но и ще напомни, че радостта и щастието са нетрайни и преходни. Целият екип на бара ще изпрати позитивната си енергия към  пострадалата от тежка катастрофа Вероника Георгиева и ще събира средства, които да помогнат за бързото й възстановяване.
Не само това, но и другите две партита до края на седмицата ще бъдат посветени на Вероника:

В петък вечер в Music Bar Blow своя рожден ден ще отбележи DJ Boris Radin, a спрециален гост за събитието ще бъде диджей GABRIEL. В тази комбинация парти вечерта с първокласна селекция от хаус и техно е гарантирана на сто процента.

На 25-ти януари (събота) Music Bar Blow ще гръмне с мега зверско hip-hop / dancehall DJ vinyl парти. Special A и Unknown Selecta се заричат, че прошка няма да има, не защото в събота не е Заго везни, а защото селекциите, които са подготвили, ще пометат всеки попаднал под обстрела на саунд системата в Blow.

Сподели в: