Umek почива в Слънчев бряг, готви се за Cacao Beach

Словенската мега-звезда UMEK избра Слънчев Бряг за своята ежегодна лятна ваканция! Той ще почива няколко дни в 5-звезден хотел в родния ни топ курорт, непосредствено преди неговото дългоочаквано парти на Cacao Beach на 12 август, петък.
Класацията на авторитетното списание DJ Mag заслужено нареди Umek сред 50-те най-популярни диджеи на планетата. Той пристига в България директно от Ибиса, където по покана на Carl Cox е резидент в легендарния клуб Space. Партито му на Cacao Beach ще е кулминация, както и закриващо събитие на поредицата Moonshine Open Air. Това ще бъде първото участие на Umek по българското Черноморие и първата му изява на открито у нас въобще! Заедно с него зад пулта на Cacao Beach на 12 Август ще застанат неговия сънародник Dataminions, както и Balthazar & JackRock. Специално за събитието организаторите от Renesanz подготвят огромна маса, която да може да побере десетките аудио контролери, които Umek носи със себе си и ще използва за своя сет.
Започнал кариерата си преди 15 години, Umek в момента е един от най-големите играчи на електронната сцена и вдъхновител на редица диджеи и продуценти. Последният му микс, издаден наскоро за звукозаписната компания на Mark Knight – Toolroom, смело се настани на първа позиция в общия чарт на Beatport и предизвика фурор на сцената. Собственият му лейбъл 1605 обединява и издава най-ярките представители на новата техно генерация. Днес Umek е по-силен от всякога и най-популярните лейбъли като Cr2, Ministry Of Sound, Italo Business, Great Stuff и Tronic се надпреварват да издават парчетата му. Като диджей не спира да кръстосва света от Южна Америка до Индия, a сетовете му могат да бъдат чути на всички големи фестивали. На 12 Август Umek ще остави без дъх и публиката на Cacao Beach.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim в цялата страна.

Сподели в: