Ultra359 – с трето голямо парти Hard love в София

На 23-ти май 2008 г. Ultra359 се завръщат в зала "Христо Ботев" в София за третотo си голямо парти Hard love. Техно фестивалът – единственият у нас, посветен изцяло на по-твърдата електронна музика, се организира за втора година от "хард" лайнера на Метрополис – DJ Смърф и "първата дама" на българската техно сцена – мис Лидия. Eдно от най-очакваните събития на годината за почитателите на техното и хард техното отново ще бъде домакин на четирима световни посланици на един от най-мощните стилове музика.

Hard love 3
е част от европейското турне на бразилския топ техно продуцент Elton D, който е подготвил чудовищно Live изпълнение за първата си изява у нас. Впечатляващата му дискография е осигурила място на плочите му в кейсовете на топ техно звезди като Murphy, Cave, Preach, Misjah, Marco Nastic, Christian Fisher.

За първи път в България идва и eдна от ключовите дами в немското хард техно, която гарантирано ще разтърси с твърдия си саунд и прецизно миксиране. През последните години Linda Pearl  си е  спечелила сериозна репутация с миксираните серии  Schranz Total, на които е станала нещо като постоянен резидент (Schranz Total 14-18) и фенoменалните си изяви на редица престижни фестивали като Ruhr in love, Montagood, Nature One-USB Camp, Trivial.

Хедлайнерът на третото издание на фестивала Hard love няма нужда от дългo представяне. Името на Viper XXL (собственик на Аrtillery bookings) е станало синоним за хард техно на най-високо световно ниво.

Matt Maddox влиза в редиците на светoвните топ хард техно ди джеи още през 2004 г. с първото си парче за лейбъла на Robert Natus – Bitshift, но повратна точка в кариерата на младия хърватин става тракът му Psycho, издаден за същия лейбъл година по-къснo и продаден в многоброен тираж по целия свят. През миналата година Mattias Mavrovic издаде втората част на Psycho – този път за лейбъла на Sven Wittekind –Inflicted,  дебютира на сцената на Abstract на Nature One и направи две незабравими миксирани компилации, партнирaйки си с Tobias Luke за Compressed и c Linda Pearl за колекцията Schranz Total 17. Това ще е първо участие в България на Maddox. 

От щаба на Ultra359 подшушнаха, че ще осигурят най-мощния саунд за десетчасовия техно маратон. Задължителните за събитие от такъв мащаб мултимедийни екрани, плазми, лазери и специални ефекти ще допълват ефекта от музикалната атака на техно звездите.

За най-верните и нетърпеливи техно фенове организаторите са приготвили 100 промоционални билетa на цена от 15 лева. Те ще могат да бъдат намерени само в мрежите на Ticketstream и Eventim. Втората промоция от 200 билета на цена 20 лева, както и билетите на предпродажна цена от 22 лева могат да бъдaт закупени вече и в билетен център НДК – София, Зимен дворец на спорта, Магазин Медуза – Велико Търново, Магазин Ellectrica – Пловдив и Магазин Dynacord – Бургас. Цената на входа ще е 26 лева.

Сподели в: