Ultimate R&B love

Не е задължително да има световен ден на любовта, за да направите романтичен подарък и да зарадвате вашата половинка. Или себе си. Или и двамата. Всеки ден може да се превърне в нов ден на любовта с новата компилация „Ultimate R&B Love”, на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс.

Компилацията се открива с нежната “Hate That I Love You” на R&B принцесата Риана. В парчето участва и Ни-Йо, световно име на аренби сцената и влиятелен продуцент. Следва изкусителната Никол Шерцингер (лидерката на Пусикет Долс) с хит сингъла си “Baby Love”, в който пее заедно с фронтмена на The Balck Eyed Peas.  В компилацията ще намерите и ”Big Girls Don’t Cry” на дамата от същата група – Фърги. A цялата банда е представена с „Don’t Lie” – песен, за която will.i.am казва, че е родена от истинско преживяване, свързано с кофти лъжа от бившата му приятелка. “Това е песен за признания, извинения и осъзнаване на грешки. Тя е за това да бъдеш възрастен, зрял човек и да се изправяш пред ситуациите честно”.

Никол, този път като част от Pussycat Dolls, е в компилацията и със суперуспешния сингъл на момичешката топ група – “Sticwitu”.
След като вторият му албум “Konvicted” се превърна в платинен само за няколко месеца, суперзвездата родом от Сенегал Ейкън издаде втора платинена версия на албума, в която включи и две нови парчета. Едното от тях “Sorry, Blame It On Me” стана и официален сингъл, a сега е включен и в компилацията “Ultimate R&B Love”.

В колекцията ще откриете и „You Know I’m No Good” на лошото английско момиче Ейми Уайнхаус, която въпреки трудните лични моменит, обра тазгодишните награди Грами. Тук е и ултрамодерната късокоса блондинка Робин с последния си сингъл “Handle Me”, както и няколко вече превърнали се в класика аренби балади като „Dilemma” на Нели и Кели, „Always On Time” на Джа Рул и Ашанти, „Dreams” на Дъ Гейм и още много други.

Сподели в: