Tuning Hitz 2008 вече е и на нашия пазар

Серията компилации Tuning Hitz е една от най-успешните колекции за денс музика в цяла Европа. Сега за първи път този бранд стъпва и у нас с албума Tuning Hitz 2008, който събира 20 от най-енергичните хитове в момента. Както става ясно и от заглавието, една от основните цели на проекта е да се опита да “разбие уредбата” в автомобилите, а за целта има много силно оръжие. За първи път у нас парчетата са подсилени с до 30 % по-мощен бас, който звучи наистина респектиращо, дори и в движение. Ако слушате Tuning Hitz 2008 вкъщи, чувството е, че все едно сте в препълнен клуб на най-доброто парти в живота си. За това незабравимо усещане помагат и най-горещите диджеи от денс и хаус сцената, които са включени в албума с новите си сингли. Това са Outwork, Basto, Roy Gates, Dj Jean, Mario Lopez, Dennis Christopher, Regi, Tilo Hanssen, Bart Claessen и други. Суперселекцията на траковете, както и специално обогатените бас линии са способни да ви изстрелят от мястото ви, независимо дали сте в автомобила си, или у дома.

Tuning Hitz 2008 стартира с новата мания – Fiesta Elektronika на италианския диджей Outwork, което ще ви накара да се раздвижите със стилния си микс от секси актуална електро музика и балкански мотиви в стил “Горан Брегович”. Парчето е едно от най-новите и горещи предложения на хаус сцената и със сигурност ще се превърне в един от големите клубни хитове това лято. Силното начало продължава с Prom & Basto! и друго актуално предложение – Another Place, подкрепено от Dennis Christopher с Music Is My Life. Catch A Fall на 4 Strings пък със сигурност е едно от най-подходящите парчета за слушане по време на шофиране.

Ред е и на порция суперизискана хаус музика с едни от топдиджеите в момента, определящи тенденциите в стила – DJ Jean (с умопомрачителното The Launch Relaunched), Roy Gates (Hey), Maurice (Mr. Vain) и Mario Lopez с You Came. Ако сте зад волана,  пътуването ви ще бъде със скоростта на светлината с химни като I Fail (на Regi & Scala), One Way Out (Niels van Gogh) и First Light (с Bart Claessen). Можете да карате и “до края на света” в компанията на новите надъхващи хитове на Jules & Raoul, Tilo Hanssen, Tina Bride, Don Cartel, Fio и The Sunclub. И не забравяйте – всички тези супертракове са “тунинговани” с до 30 % повече бас, отколкото сте свикнали. 

На музикалния пазар от “Ка мюзик плюс”.  

TUNING HITZ 2008

1. ALP vs Outwork – Fiesta Elektronika
2. Prom & Basto! Feat. I-Fan – Another Place
3. Dennis Christopher feat. Rocq-E – Music Is My Life
4. 4 Strings – Catch A Fall
5. The Sunclub – Fiesta Reloaded
6. DJ Jean – The Launch Relaunched
7. Roy Gates – Hey
8. D-Code – Joy & Pain
9. DJ Maurice – Mr. Vain
10. Tina Bride – Close To You
11. Don Cartel – I Control Your Body
12. Fio – Gimme Your Love
13. Mario Lopez – You Came
14. Regi feat. Scala – I Fail
15. Niels van Gogh – One Way Out
16. Bart Claessen – First Light
17. Charly Lownoise & Mental Theo – Wonderful Days 2.08
18. Jamaster A – Merry Christmas Mr. Lawrence (Heart Of Asia)
19. DJ Tilo Hanssen – Freakmachine
20. Jules & Raoul – Progress Reloaded

Сподели в: