Tripple-A и Пистамашина ще забиват на една сцена

На 19 април София Лайв Клуб ще бъде домакин на събитие, обединяващо две явления на родната сцена. Tripple-A спечелиха феновете с уникалните си лайв изпълнения, залагащи изцяло на импровизацията. На 19 април Арабел Караян, Александър Деянов-Skiller, Александър Евтимов-Шаманчето, Георги Дончев и Павел Терзийски отново ще подарят на всички присъстващи в клуба позитивен пролетен коктейл от гласови и инструментални импровизации, които надхвърлят стиловите определения.

Освен Tripple-A, в концерта ще участват и тайнствените Пистамашина, чиито пърформънси впечатляват публиката с безкомпромисния микс от семпли и живо изпълнение. Загадъчната формация бързо спечели почитатели с авангардното си звучене и сценично поведение.

Изненадата на вечерта ще бъде моментът, в който Tripple-A ще поканят на сцената хора от публиката, за да се включат в специален джем сешън. Насърчават се всички, които искат, да носят със себе си (компактни) музикални инструменти.

Входът за събитието на 19 април  е 10лв, а началото е с Пистамашина в 21:00 часа.

В края на месеца, на 30 април, Tripple-A ще се завърнат на пловдивска сцена. След супер позитивния концерт през февруари, клуб "Петното" отново ще предложи на пловдивските фенове удоволствието от един непринуден, лек и зареждащ пърформънс.

Сподели в: