Tri O Five, xSPENSive, Low Step, SouthWick и Free Style с концерт на открито

Артистите на Music Clinic Records ви канят в разгара на горещото лято в прохладната обстановка на Московска 15. На 19 юли от 22:30 часа изпълнителите на лейбъла ще отбележат с много ритъм и музикално лечение отварянето на вратите на първия по рода си бар на открито. През жаркото лято в Московска 15 всяка вечер познати родни изпълнители ще забавляват гостите на заведението с песни от репертоара си.

За откриващото парти, полагащо старта на летния сезон на заведението, на сцената ще се качи соул и фънк гуруто DJ Marten в компанията на Десислав Иванов (Tri O Five) на саксофон. След тях с живи инструменти щафетата на сцената ще бъде поверена в ръцете на Елена Кокорска, Антони Рикиев и Александър Славчев. Вечерта ще продължи със специалното участие на очарователната Мария Илиева от лейбъла Stereo Room.

Специално по случай събитието меломаните ще имат възможност да чуят на живо някои от имената, завеждащи отделите в музикалната компания, а именно Tri O Five, xSPENSive, Low Step, SouthWick и Free Style със специалното участие на Bobo.

Днес (18 юли, сряда) феновете са поканени на следобедно launge party в магазин Public в софийския The Mall от 19:00 часа. Родните меломани ще имат шанса да се срещнат с част от изпълнителите, да получат автограф, както и подарък от лейбъла.

Сподели в: