Trenolino – новото място за кафе-срещи и детски забавления

Ели и Руми са две красиви млади и модерни майки, които в края на лято 2016 г. отвориха кафе-сладкарница и детски клуб Trenolino. Пълно с много техни мечти, реализирани на практика, мястото предлага както уютна обстановка за среща в кафе-сладкарницата със здравословни храни и напитки, така и възможност за празнуване на семейни празници в двете детски зали и почасова грижа за деца в детските кътове. Има щанд със специално подбрани подаръци и сувенири за деца. Добре дошли сте при тях за рождени дни, имени дни, погачи, кръщанета, юбилеи или на парти за възрастни по ваш, специален повод.

Адрес: кв. Павлово, бул. „Ал.Пушкин“, бл. 63 (площад „Знаме на мира“), Email: office@trenolino.bg, Тел: +359889069674
Работно време: всеки ден от 9:00 до 21:00 ч.

Разкажете ни за Trenolino – как възникна идеята и какъв бе пътя на реализацията й?

Ние и двете сме майки на малки деца и държим на красивото и доброто, на здравословното хранене и умното родителство. Изправени преди дилемите къде и как да отбележим рождените дни на своите деца, къде да ги заведем на уютно и приятно място за срещи с приятели у нас възникна идеята за Тренолино. Вложихме много усилия и старание, креативност и любов в създаването на
Тренолино и се надяваме това се усеща по специалната атмосфера на това място и усмивките на деца и родители, когато са при нас.

Какво е различното в Trenolino  и защо родители и деца да ви предпочетат?

Много са разликите, но основните са няколко и наистина се постарахме и поработихме по тях. На първо място храната – при нас се стремим да предлагаме здравословна храна за децата, плодове вместо измислени пакетирани храни, пресни сладкиши и здравословни закуски, напитки.

На второ място специалната грижа за децата – обособили сме различни помещения и кътове за различните занимания и възрасти на децата. Дизайнът, обзавеждането е изцяло съобразено с децата. В допълнение е уютно, безопасно и красиво!

На трето място са възможностите за провеждане на тържества с малки деца – погачи, кръщенета, рождени дни, други семейни празници. Комплексното ни предложение улеснява хората, а сме готови да откликнем на различни
желания и да направим всеки празник незабравим!

Има ли тенденции в модерното родителство и как Trenolino се повлиява от тях?

Всъщност Тренолино следва тези тенденции и с радост можем да кажем, че това ни прави така уникални и желани – здравословното хранене, отговорното родителство са все нови линии при младите семейства, които държат да обгрижат максимално добре своите деца, да им предоставят хармония и здраве.

Какво си пожелавате?

Пожелаваме си сили и нови идеи, така че да сме винаги в добра кондиция за клиентите и приятелите на Trenolino!

За още снимки и новини следете Фейсбук страницата на Trenolino!

Сподели в: