Traveler On Stage в Дом на киното

Traveler On Stage – любимият формат събития за пътешественици отново ще е в София на 08.04 в Дом на киното.

Освен новите вдъхновяващи презентатори към събитието ще се присъединят и Мулти Култи с представители от няколко международни кухни.

След като литературен клуб "Перото" едва побра посетителите на първото събитие в столицата през ноември 2016 г., сега е време за нова доза приключенско вдъхновение от презентаторите на Traveler On Stage (TOS).

На 08 април (събота) от 15:00 ч. на сцената в Дом на киното ще попътуваме заедно с 6-минутните, необикновени истории на няколко обикновени пътешественици. По подобие на японския формат Печа Куча, презентаторите разполагат с 18 снимки и 20 сек. на слайд, което прави формата на събитието изключително предизвикателен за презентаторите и интересен за посетителите.

Организаторите на TOS са шепа доброволци, които увеличават размера на групата си с всяко изминало събитие. За пролетното събитие решават да поканят и Мулти Култи, тъй като голяма част от пътуванията си запомняме с вкусовете от различните държави, не мислите ли? И какво по-добро от такава колаборация на едно място?

След презентациите в 17:00 ч. ще можем да се насладим на вкусна международна кухня от 5 различни държави – Пакистан, Непал, Ливан, Сърбия и Ирак, което е предпоставка за едно наистина завършено преживяване. Добавяме музиката, доброто настроение и разговорите с презентаторите след презентациите и вече минава 19:00 ч., а ние сме с напитка в ръка, усмивка на лице и няколко нови вдъхновяващи приятеля.

Билети за събитието може да намерите на касите на Дом на киното, както и онлайн. Цена: 6 лв (с включена напитка и почерпка с храна).

Освободете съботния следобед, за да се прехвърлим през времето и пространството в истории от Тайланд до Южна Америка, от Йерусалим до Южна Корея… Всеки от нас научава по нещо за себе си и света докато пътува, а какви са незабравимите моменти, мотивите и страстите, които ще споделят нашите пътешественици, ще разберем на 8 април от 15:00 ч.

Следете фейсбук събитието тук.

Facebook страница: Traveler On Stage – Sofia.

Повече информация за TOS и Мулти Култи:

Traveler On Stage (TOS) e международен формат, създаден във Франция, но вече разпространен в няколко държави по света, една от които е България. TOS е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани.

Мулти Култи са пъстър екип от изследователи, фудита, експерти по интеграция, доброволци, готвачи, адвокати и от време на време по някой дизайнер. Събират се официално в края на 2012 г. и приемат името Мулти култи колектив. Активни са в продължение на две години преди официалното създаване на организацията, така че естествената следваща стъпка е била да станат легитимни. Младият и ентусиазиран екип споделя страстта към култури от целия свят в най-широк смисъл и съзнава необходимостта да се помогне за интегрирането на всички, които пребивават в България, и да се гарантира, че те се приемат като истински членове на общността. Мулти Култи образоват местните хора чрез потапяне в обичаите, храните, занaятите, песните и традициите на другите. Работят и на ниво политики, чрез провеждането на мониторинг на националните политики по отношение на мигрантите и бежанците.

Сподели в: