The Pomorians ще подгряват Manu Chao в София

Българската група The Pomorians ще бъде съпорт на “MANU CHAO LA VENTURA” в София на 14-ти април в столичната зала “Фестивална”. Триото – Янко Бреков (бузуки,китара,вокал), Красимир Керкинов (бас,акустична китара,вокал) и Тихомир Люцканов (барабани,перкусии) ще открие вечерта на Manu Chao, минути преди идолът на хиляди фенове да стъпи на сцената в зала “Фестивална”.

“MANU CHAO LA VENTURA” пристига в София по покана на Loud Concerts, а за събитието са пуснати в продажба само 3500 билета. Ценните хартийки вече се продават с пълна сила – ексклузивно в интернет на www.Ticketstream.bg, в магазините на Office1Superstore, Orange, Multirama, На Тъмно, и в Билетен център в НДК. Световно известният Manu Chao ще стъпи за втори път в България, след уникален концерт в София от преди близо девет години, който феновете още помнят! Звездата идва у нас с екип от общо12 души и пристига след концерт в албанската столица Тирана.

The Pomorians бяха посочени лично от мениджмънта на Manu Chao за съпорт на концерта им на 14-ти април в София. Изпълнителите на летния хит “Обичам” ще представят стегнат сет в типично ска и реге звучене, с характерните за групата етно мотиви.

Във връзка с предстоящия концерт на 14-ти април, клуб “Строежа” организира тематично Before-Party, което ще се състои на 28- ми март (понеделник). През вечерта ще звучат най-големите хитове на Manu Chao и Mano Negra, както и селекция от подобните на тях групи. След самото събитие в зала "Фестивална", клубът ще посрещне феновете на Manu Chao и на специално After-Party.

Вижте още:
Manu Chao с концерт в София на 14-ти април

Сподели в: