“The Club” развива програмата си

От тази седмица столчиният “The Club” (до х-л Плиска) увеличива броя на концертите, който ще се провеждат в него. Стартирайки от идеята да се даде поле за изява и на по-малко комерсиалните, както и на стойностните пробиващи групи, които да се изявяват всяка сряда, Стейн студио решиха да отделят съботата, като ден за известните поп и хип-хоп изпълнители. Четвъртък вечерта може да се повеселите с първата караоке банда на живо в България – Playlist, а в петък да видите най-доброто от българската рок и алтернативна сцена.

Първите, които ще забият в сряда са Blush. Тази, най-общо казано, инди група (с electro елементи) участва в новия проект на „Строежа” Credit to the Nation, което само по себе си е достатъчно показателно за нейните качества. Фронтдамата Ели и нейните съекипници стигат до компилацията след множество участия, на които сериозно заявяват стила си и привличат все нови и нови фенове.

В събота, на 8 март 2008 г., всички мъже могат да зарадват своите половинки по повод празника на жената с нежните гласове на 032. Момчетата от Пловдив са единствената ни сериозна бой-банда – статут, който те затвърдиха с хитове като „Дай ми знак”, „Ей така” (чийто клип е дело на Гепи) и последното им предложение – „Пожелание” с Любо. Едновременно с концертите, на които групата пее абсолютно на живо, тече и подготовката на първия им албум.

Сподели в: