The Bullets ще изнесат концерт в "Backstage"

Rockabilly – surf триото от Солун – ТHE BULLETS, пристига отново в София за своя концерт в клуб Бекстейдж. Гръцкото трио беше в България през 2008г., но за съвсем кратко. Този път готуването им у нас ще бъде не само по-дълго, но и запомнящо се.

Рок бандата ще разтърси нощна София с появата си на 6 юни 2009г. За тези верни почитатели, които пазят билета си от миналата година, когато участието на the Bullets се провали заради токов удар, на 10 април (петък) ще стартира презаверка, която ще продължи 3 седмици – до 30 април (четвъртък), само в магазин за бижута и мъниста PUNTO на ул.„Юри Венелин" 12 (пряка на ул.„Цар Шишман") в София, срещу символичната сума от 3 лева.

The Bullets са сформирани в Солун през 1988 г. Това e по времето на големия rockabilly ривайвъл, който се заражда през 70-те и продължава до края на 90-те. Тhe Bullets обаче успяват да бъдат безкрайно активни до днес. През всичките тези 20 години голямата сила на Куршумите е именно в това, че не слизат от сцената… Свирили са безброй пъти на концерти и фестивали, в малки и големи клубове из Гърция и Европа и шоутата им остават незабравими за тези, които са имали щастието да бъдат там.

Музикалният стил на the Bullets несъмнено е… rock’n’roll. Техните главни влияния са trash/desperate rockabilly от 50-те и primitive surf звуците на 60-те. Силно повлияни са и от doo-wop, garage и британския teddy boy rock. Смесването на всички тези стилове при тях не е просто отживелица, благодарение на енергията на групата и свежия им подход. Философията на the Bullets е веселба, любов към живота и оптимизъм.

Сподели в: